Om webbplatsen

SkandiaMäklarnas webbplats använder ett flertal olika tekniker för att ge en bra användarupplevelse. Här kan du läsa om dem och även om företagen som tillsammans med oss på SkandiaMäklarna arbetar med webbplatsen.

JavaScript

JavaScript är ett skriptspråk som är inbyggt i de flesta webbläsare. JavaScript måste vara aktiverat för att att du ska kunna utnyttja all funktionalitet på SkandiaMäklarnas webbplats. Det finns ingen standard för hur man aktiverar JavaScript utan det beror på vilken webbläsare man har.

Happiness

Happiness är webbyrån som producerat SkandiaMäklarnas webbplats. Happiness jobbar bland annat med webbstrategi, gränssnittsdesign och drupalutveckling. 

Cloudnet

Webbplatsen driftas hos Cloudnet, som arbetar med viruella servrar och applikationsdrift.

  • www.cloudnet.se

Quedro

Quedro ligger bakom de API:er som SkandiaMäklarna använder för att hämta information om bostäder. Quedro har även utvecklat mobiltjänster år SkandiaMäklarna.

  • www.quedro.se

Drupal

SkandiaMäklarna arbetar med publiceringssystemet Drupal som bygger på öppen källkod.

  • www.drupal.org

Fontawesome

Webbplatsen använder ramverket Fontawesome för ikoner med anpassningar för att passa in med SkandiaMäklarnas grafiska profil.Har du frågor angående webbplatsen? Maila webmaster@skandiamaklarna.se