Är du Årets Mäklarstudent

Tillsammans med Universum söker SkandiaMäklarna varje år Årets Mäklarstudent. Tävlingen riktar sig till alla som studerar till fastighetsmäklare på heltid och som brinner för mäklaryrket.

Vem är Årets Mäklarstudent?

Årets Mäklarstudent brinner för mötet med människorna bakom varje affär och försäljning samt förstår att yrket kräver ett genuint engagemang och fingertoppskänsla. Hon eller han är villig att jobba hårt för att nå uppsatta mål och värdesätter kvalité som är viktigt för hela branschen.

 

Josephine Lundmark årets mäklarstudent 2021

Så här ansöker du

Din ansökan ska innehålla en motivering varför du eller din vän är årets mäklarstudent. Ett cv eller länk till Linkedinprofil är meriterande. Finalisterna kommer att bjudas in till SkandiaMäklarnas huvudkontor i centrala Stockholm där tävlingen avgörs. Vinnaren presenteras på Universum Awards.


Ansök här!

Det här kan du vinna

Vinsten består av ett pris till ett värde av 10 000 kr som delas ut till vinnaren efter finalen. Du får även möjlighet att lära känna nyckelpersoner inom SkandiaMäklarna vilket ger en unik chans att stärka ditt egna varumärke i branschen. Du får även titeln "Årets Mäklarstudent".

Vi på SkandiaMäklarna ser fram emot din ansökan! Missa inte att du också kan nominera en vän. Lycka till! Sista datum att ansöka är den 31 januari 2022.