Mäklare Vemdalen/Funäsdalen

Boka fri värdering

Ta del av vår integritetspolicy

Boka fri värdering

Ta del av vår integritetspolicy

Boka fri värdering

Ta del av vår integritetspolicy

Din mäklare i Vemdalen/Funäsdalen

Vill du köpa eller sälja en bostad i svenska fjällen? SkandiaMäklarna har närbelägna kontor i hela landet och lokalkännedom i både städer, fjäll och landsbygd. I Vemdalen och Funäsdalen kan du förverkliga drömmen om ett eget fjällboende – vare sig det är hus, lägenhet eller andel av en fjällstuga du är ute efter. Du hittar oss och vårt lokala kontor på plats i Klövsjö. Välkommen in på en kaffe.

Drömmen om ett fjällboende

Gillar du att vistas ute i naturen och vill bo bland berg och dalar? Då är Vemdalen och Funäsdalen något för dig. Här har du närhet till skidorter, skog och vida landskap. SkandiaMäklarna hjälper dig mer än gärna att hitta rätt i utbudet av bostadsrätter, andelslägenheter, fjällstugor och hus i Härjedalska fjällen. Vi vet hur marknaden ser ut och gör det enkelt för dig att få till en bra affär.

  • Vi har alltid trygghet, kunskap och kvalitet i fokus när vi jobbar.
  • Vi scannar marknaden och hjälper dig med läge, prisfrågor och lokalkännedom.
  • Vi visar dig det som kan vara intressant för just dina önskemål och bostadsdrömmar.

Vi bistår även med rådgivning, objektsbeskrivning, styling, fotografering, bostadsannons och visning. Har du en fråga om avtal, trygghetsförsäkring eller deklaration vid en försäljning finns vi även nära till hands.

Din fastighetsmäklare i Funäsdalen och Vemdalen

Det är skönt att ha en kunnig och engagerad mäklare vid din sida när du ska köpa eller sälja en bostad eller ett fritidshus. Det gör att allt går rätt till från början och att du har någon att bolla funderingar och frågor med under processens gång. Att köpa en bostad är en stor affär, därför är det också viktigt att det känns rätt i magen. Vi finns här för att stötta dig genom hela processen och hjälpa dig att hitta hem.

Gör det enkelt för dig – med SkandiaMäklarna

Vi har lång erfarenhet av bostadsförsäljning. Vi vet hur köpprocessen går till vid förmedling av villor, fritidshus, lägenheter och kommersiella fastigheter. Vi kan även rekommendera professionella flytt- och städföretag som gör hela flytten så mycket enklare. Vårt mål är att du som kund ska bli nöjd – och jobbar alltid med det i fokus.

Välkommen till din lokala mäklare i Vemdalen och Funäsdalen.

Våra mäklare i Vemdalen/Funäsdalen

Evelin Vastero
Fastighetsmäklare
evelin.vastero [at] skandiamaklarna.se (E-posta)
Loe Vastero
Fastighetsmäklare
loe.vastero [at] skandiamaklarna.se (E-posta)

KONTAKT

SkandiaMäklarna Vemdalen/Funäsdalen
Rörosvägen 16, 2tr
846 72 Funäsdalen
E-post vemdalen [at] skandiamaklarna.se