Fastighetsmäklare i Varberg

Boka fri värdering

Ta del av vår integritetspolicy

Boka fri värdering

Ta del av vår integritetspolicy

Boka fri värdering

Ta del av vår integritetspolicy

Din mäklare i Varberg

Funderar du på att sälja eller köpa bostad? Välkommen in till oss på SkandiaMäklarna i Varberg för en gratis värdering av din nuvarande bostad och lära dig mer om den rådande bostadsmarknaden. Våra fastighetsmäklare har god lokalkännedom och engagerar sig för att hjälpa dig att lyckas med din bostadsaffär i Varberg med omnejd. Du hittar oss i våra nya lokaler på Birger Svenssons väg 16E.

Din fastighetsmäklare i Varberg med omnejd

SkandiaMäklarna hittar du över hela Sverige. Vi kan landet från norr till söder och Varberg är inget undantag. Vi finns här för dig som vill sälja ditt hus, gå på visningar som spekulant eller bara få en värdering av din nuvarande bostad inför en eventuell försäljning. Vi hjälper till med objektsbeskrivning, håller gärna i visning, vägleder dig i budgivningen och hanterar alla de juridiska delarna när det kommer till köpekontraktet. Sälj lönsamt och köp tryggt med SkandiaMäklarna.

Vi förmedlar allt från hus och radhus till bostadsrätter, tomter, nyproduktion och kommersiella fastigheter. I områdena Varberg, Falkenberg och Kungsbacka med omnejd.

Flytta enkelt med SkandiaMäklarna

Det ska vara enkelt att byta bostad. Låt oss ta hand om de juridiska delarna och lotsa dig genom hela processen från början till slut. Oavsett om du ska sälja eller köpa bostad. Vi vet vad vi gör och hjälper dig gärna. Kontakta oss för tips, hjälp eller om du bara har en fundering om den lokala bostadsmarknaden. Varberg, Falkenberg eller kanske Bua?

Är du redo att byta bostad?

Kanske drömmer du om ett mer strandnära läge i Bua, eller en central bostadsrätt i Varberg? Vi på SkandiaMäklarna hjälper dig att hitta rätt och håller gärna koll på marknaden åt dig. Kom förbi oss för ett möte eller gör en bevakning på vår hemsida, så får du snabbt besked om din drömbostad finns till salu. Välkommen till din lokala mäklare i Varberg.

 

Våra mäklare i Varberg

Elias Dehen
Fastighetsmäklare
elias.dehen [at] skandiamaklarna.se (E-posta)
Lena Wide
Fastighetsmäklare
lena.wide [at] skandiamaklarna.se (E-posta)

KONTAKT

SkandiaMäklarna Varberg
Birger Svenssons väg 16E
432 40 Varberg
E-post varberg [at] skandiamaklarna.se