Mäklare Sundbyberg

Boka fri värdering

Ta del av vår integritetspolicy

Boka fri värdering

Ta del av vår integritetspolicy

Boka fri värdering

Ta del av vår integritetspolicy

Mäklare Sundbyberg

Funderar du på att köpa eller sälja din bostad? SkandiaMäklarna har förmedlat fastigheter under lång tid och vi vet vad som krävs för att du ska bli nöjd, oavsett om du söker ett nytt hem eller rätt köpare till din bostad. Välkommen in till din lokala mäklare i Sundbyberg!

En erfaren fastighetsmäklare i Sundbyberg

En fastighetsaffär är en av de största affärerna du gör i livet. Därför är det viktigt att du har en mäklare som är erfaren, kunnig och känner till marknaden. Vi som arbetar här på SkandiaMäklarnas kontor i Sundbyberg har alla god lokalkännedom och bred kunskap om marknaden. Vi kan hjälpa dig att sälja ditt hem till dess rätta värde, oavsett vilken sorts fastighet det gäller. Vi förmedlar bland annat:

  • Villor
  • Bostadsrätter
  • Kommersiella fastigheter
  • Nyproduktion
  • Uthyrning av lokaler

SkandiaMäklarna vill sälja bäst

Vi finns med dig under hela processen, från det att du bestämmer dig för att köpa eller sälja, till det att du har flyttat in i din nya bostad eller köpekontraktet är påskrivet och klart. Vi tar hand om objektbeskrivning, visning och budgivning. För att du ska känna dig trygg så har vi också en mängd tilläggstjänster som du kan använda dig av. Till exempel kan du ta del av vår trygghetsförsäkring, och vi kan även hjälpa dig med en mängd tjänster som underlättar flytten för dig.

SkandiaMäklarna finns på många olika platser i landet, vi satsar alltid på att bli den ledande mäklaren på platser vi har kontor. Vi strävar inte efter att sälja mest men däremot att sälja bäst.

Låt oss hjälpa dig

Hör gärna av dig till oss om du har några frågor, vill ha en kostnadsfri värdering av din bostad eller bara undrar vad som finns på marknaden i Sundbyberg just nu. Välkommen till SkandiaMäklarna!

 

Våra mäklare i Sundbyberg

Josefin Ruthman Lloyd
Fastighetsmäklare
josefin.lloyd [at] skandiamaklarna.se (E-posta)
Albin Silfwerplatz
Fastighetsmäklare
albin.silfwerplatz [at] skandiamaklarna.se (E-posta)
Matilda Gustafson
Fastighetsmäklare
matilda.gustafson [at] skandiamaklarna.se (E-posta)
Martin Helgesson
Mäklarassistent
martin.helgesson [at] skandiamaklarna.se (E-posta)
Daniel Moberg
Affärsutvecklare / säljansvarig
daniel.moberg [at] skandiamaklarna.se (E-posta)