Mäklare Spånga

Boka fri värdering

Ta del av vår integritetspolicy

Boka fri värdering

Ta del av vår integritetspolicy

Boka fri värdering

Ta del av vår integritetspolicy

Din mäklare i Spånga

Står du inför beslutet att köpa eller sälja din bostad? SkandiaMäklarna i Spånga vill vara ditt självklara val när du anlitar en mäklare. Vi har funnits i dina kvarter i mer än 20 år och har gedigen erfarenhet av fastighetsaffärer och vet vad som krävs för att din affär ska bli framgångsrik. Välkommen till din lokala fastighetsmäklare i Spånga.

Din kunniga mäklare i Bromma/Spånga/Ekerö med omnejd

Har du kommit till ett nytt skede i livet? Letar du efter det charmiga huset med öppen spis? Eller vill du ha en modern bostadsrätt med gångavstånd till butiken? Vi har god kännedom om såväl Spånga som dess omnejd och hjälper dig hitta precis det som du söker. Lita på oss.

Går du i säljtankar? Våra fastighetsmäklare värderar din bostad och bistår dig med en tilltalande objektsbeskrivning. Vi har samarbete med noga utvalda partners inom homestyling och ser till att din fastighet visar sig från sin bästa sida när den fotograferas och visas. Vi ger dig vårt fulla engagemang och arbetsglädje från första möte tills affären gått i lås. Oavsett om du ska sälja eller köpa.

Vi förmedlar bland annat följande objekt:

  • Villor
  • Bostadsrätter
  • Nyproduktion
  • Tomter
  • Fritidshus

Ledande fastighetsmäklare i Bromma/Spånga/Ekerö

Vår ambition är att vara ledande inom mäklarbranschen. Vi vill ge dig kvalitet och att du ska känna dig trygg genom hela din bostadsaffär. Vi har ett nära samarbete med både säljare och köpare och vill underlätta processen för dig. SkandiaMäklarna är din lokala mäklare i Spånga med ett rikstäckande nätverk och gedigen kunskap om branschen.

Funderar du på att köpa eller sälja?

Tveka inte att kontakta oss, vi kan branschen och vet vad som är avgörande för en lyckad fastighetsaffär. Lita på oss när du vill byta bostad. Vi kommer att arbeta hårt för att göra dig nöjd. Kontakta SkandiaMäklarna så kan vi prata mer om hur vi kan förverkliga dina drömmar.

 

Våra mäklare i Spånga

Annica Oppenheim Stenman
Fastighetsmäklare / Kontorschef
annica.oppenheimstenman [at] skandiamaklarna.se (E-posta)
Christopher Molin
Mäklarassistent
christopher.molin [at] skandiamaklarna.se (E-posta)
Elin Ingvarsson
Fastighetsmäklare
elin.ingvarsson [at] skandiamaklarna.se (E-posta)
Georges Abdi
Fastighetsmäklare
georges.abdi [at] skandiamaklarna.se (E-posta)
Åsa Belin
Fastighetsmäklare
asa.belin [at] skandiamaklarna.se (E-posta)