Mäklare Stockholm skärgård

Att sälja sitt skärgårdshus är kanske inte alltid den största affären, men många gånger den känsligaste. Alla har sina minnen, huset är unikt och ofta är hela familjen inblandad. Då är det viktigt att känna att den som tar hand om försäljningen är kunnig och har resurser att utföra försäljningen på bästa sätt. Vi månar om minnen och nöjda kunder.

Våra kontor med skärgårdsutbud

SkandiaMäklarna finns inte bara i Stockholms skärgård utan på flera platser i Sverige. Läs gärna mer på var och ett av kontorens hemsidor.

Välj kontor

Stockholm Skärgård

Stockholm Skärgård har arbetat med försäljning i skärgården sedan 1992 och har en gedigen erfarenhet. Våra uppdrag är såväl stora som små, både på fastlandet och öarna. Vi har hjälpt våra kunder att sälja allt från det lilla enkla sommarstället till det exklusiva sjöstället. Alla har de det gemensamt, att de har en unik historia. Oavsett uppdragens storlek, lägger vi ned ett stort engagemang för att er försäljning ska gå så smidigt som möjligt och för att överträffa era förväntningar.

Vi är dessutom en del av en stor organisation med starka resurser. För er del innebär det att vi kan ligga i framkant vad gäller marknadsföring, kvalitet och kundvård.

Vill ni ses över en kopp kaffe och veta lite mer om vad vi kan göra för er? Kontakta oss för ett möte och en kostnadsfri värdering eller hör av dig till varmdo [at] skandiamaklarna.se