Mäklare Sälen

Boka fri värdering

Ta del av vår integritetspolicy

Boka fri värdering

Ta del av vår integritetspolicy

Boka fri värdering

Ta del av vår integritetspolicy

Din mäklare i Sälen

SkandiaMäklarna har kontor över hela Sverige och även i Spanien. I Sälen sitter några av våra allra bästa fastighetsmäklare med god lokalkännedom, bred kunskap och gedigen erfarenhet. Vi hjälper dig att köpa och sälja bostäder men även andra fastigheter och tomter. Varmt välkommen in till oss på Fjällvägen 48 – för ett förutsättningslöst möte, en kaffe eller om du har frågor om bostadsmarknaden. Vi finns här för dig!

SkandiaMäklarna hjälper dig i bostadsprocessen

Hos din lokala fastighetsmäklare i Sälen hittar du kompetens och engagemang. Oavsett var du befinner dig i bostadsprocessen, garanterar vi dig kostnadsfri rådgivning och värdering, helt obundet. Vi vill att du ska känna dig trygg i vår kompetens, innan du går in i ett samarbete med oss. Om vi sedan kommer överens om ett gemensamt mål, kommer vi erbjuda dig stöd i allt från objektbeskrivning och visning till budgivning och köpekontrakt inom följande områden:

  • Privata bostäder
  • Kommersiella fastigheter
  • Tomter
  • Fritidshus

Vi vill sälja bäst – inte mest

Eftersom SkandiaMäklarna har funnits i branschen sedan 1980, vet vi vad som genererar en lyckad bostadsaffär. Några av de saker som resulterar i nöjda kunder och goda resultat, är vår satsning på kundrelationen. Genom att samtala om dina önskemål och behov, får vi en bättre bild av vad vi kan erbjuda dig. Vi vill kombinera vår kunskap med din vision för att uppnå bästa resultat. Sedan vill vi finnas där för dig ytterligare, genom att erbjuda dig tillgång till våra kontakter inom bank och finans, homestylingföretag och städ- och flyttfirmor. Glöm inte att dra nytta av våra trygghetsförsäkringar och övriga tilläggstjänster också.

Fastighetsmäklare i Sälen

På SkandiaMäklarnas kontor i Sälen sitter engagerade och erfarna mäklare. De kan den lokala bostadsmarknaden och sitt område utan och innan. Kom in till din lokala fastighetsmäklare i Sälen – vi slår ihop din vision med vår kunskap och hittar fram till ditt perfekta boende.

 

Våra mäklare i Sälen

Oskar Flyrén
Fastighetsmäklare / kontorschef
Franchisetagare
oskar.flyren [at] skandiamaklarna.se (E-posta)
Ronja Renheim
Fastighetsmäklare
ronja.renheim [at] skandiamaklarna.se (E-posta)
Per Flyrén
Senior adviser
per.flyren [at] skandiamaklarna.se (E-posta)
Susanne Melin
Mäklarassistent
susanne.melin [at] skandiamaklarna.se (E-posta)
Anki Nilsson
Mäklarkoordinator
annkristin.nilsson [at] skandiamaklarna.se (E-posta)

KONTAKT

SkandiaMäklarna Sälen
Fjällvägen 48
780 91 Sälen
E-post salen [at] skandiamaklarna.se