Fastighetsmäklare i Mjölby

Boka fri värdering

Ta del av vår integritetspolicy

Boka fri värdering

Ta del av vår integritetspolicy

Boka fri värdering

Ta del av vår integritetspolicy

Din mäklare i Mjölby

Att köpa eller sälja en bostad är kanske din största affär i livet. Därför är det viktigt att anlita en mäklare som är kunnig, lyssnar på dig och vet vad som krävs för att lyckas. Med SkandiaMäklarna vid din sida är du i trygga händer.

Det här kan SkandiaMäklarna hjälpa dig med

Vi har arbetat med att köpa och sälja fastigheter i många år och har kontor över hela Sverige. Det innebär att vi har ett stort kontaktnät och god kännedom om ditt område, den lokala bomarknaden i Mjölby med omnejd. Därför vet vi hur vi kan hjälpa just dig att hitta din drömbostad eller rätt köpare till din fastighet. SkandiaMäklarna finns där för att bistå dig med vår erfarenhet och expertis under hela processen. Vi hjälper dig med bland annat:

  • Objektbeskrivning
  • Visning
  • Budgivning
  • Köpekontrakt

Utöver vår goda lokalkännedom och stora engagemang kan du via oss även få tillgång till utmärkta trygghetsförsäkringar och andra tjänster som underlättar fastighetsaffären för dig. Vi har även nära samarbete med företag som hjälper dig med städning, flytt och homestyling. Allt för att göra det enkelt att flytta.

Fastighetsmäklare i Mjölby

Vår främsta prioritet är att du ska bli nöjd, vi strävar alltid efter att ge den bäst möjliga servicen. SkandiaMäklarna finns på många platser i landet och vill bli den bästa och mest effektiva lokala mäklaren på alla platser där vi har kontor. Vi vill vara den ledande mäklaren i Mjölby genom att finnas där för dig.

Funderar du på att köpa eller sälja?

Kontakta oss för att höra mer om hur vi kan hjälpa dig med din fastighetsaffär. Vi ger oss inte förrän alla våra kunder har fått det som de vill ha. Låt oss hjälpa dig hitta hem.

 

Våra mäklare i Mjölby

Fredrik Egir
Fastighetsmäklare
fredrik.egir [at] skandiamaklarna.se (E-posta)
Daniel Lahdo
Fastighetsmäklare
daniel.lahdo [at] skandiamaklarna.se (E-posta)
Alvin Egir
Fastighetsmäklare
alvin.egir [at] skandiamaklarna.se (E-posta)
Karin Norin
Mäklarassistent
karin.norin [at] skandiamaklarna.se (E-posta)
Mireille Arkelskog
Mäklarassistent
mireille.arkelskog [at] skandiamaklarna.se (E-posta)