Fastighetsmäklare i Lomma

Boka fri värdering

Ta del av vår integritetspolicy

Boka fri värdering

Ta del av vår integritetspolicy

Boka fri värdering

Ta del av vår integritetspolicy

Din mäklare i Lomma

Står du inför ett bostadsköp? Vi på SkandiaMäklarna i Lomma finns här för att vara till din hjälp. Våra kvalitetsmäklare är uppvuxna här, bor fortfarande kvar och kan vårt vackra Lomma. När det är dags att byta bostad vill du säkert veta vad ditt hem är värt inför en kommande försäljning? Då ska du kontakta oss. Vi finns på Hamntorget 2J i Lomma och väntar på att få hjälpa dig med ditt livs kanske viktigaste köp eller försäljning. Välkommen in hos oss!

Detta kan vi hjälpa dig med

Titta in hos oss och gör en kostnadsfri värdering av din bostad. Efter det vet du ungefär i vilket prisspann du har att röra dig med om du dessutom tänker köpa en ny bostad. Vi ser till att du är fullständigt redo, med objektsbeskrivning och visning fram till budgivning och köpekontrakt. Vi har dessutom kvalificerade samarbetspartners inom homestyling, som kan hjälpa dig att få fin ordning i din bostad. På det sättet kan du öka chanserna till ett större ekonomiskt svängrum.

Vi förmedlar villor, bostadsrätter och mycket mer i:

  • Bjärred
  • Åkarp
  • Alnarp

Samt i andra närliggande orter. Med oss som mäklare är du fullständigt trygg. Vi kan vårt Lomma.

Vi är din fastighetsmäklare i Lomma

Vi vill att du ska gå från dröm till verklighet. Anlitar du oss är vi din trygga samarbetspartner som bistår med allt det administrativa och svåra i en köp- eller säljprocess. Vi kan vårt område och sätter alltid våra kunder främst. Vi har ett stort kontaktnät och bred kundkrets, vilket gör att vi alltid hittar rätt köpare till rätt bostad. Det gäller både villor, bostadsrätter, kommersiella fastigheter, fritidshus och tomter.

Hitta drömboendet med SkandiaMäklarna i Lomma

Vill du flytta till något större eller mindre? Något mer avskilt eller till en tätbygd? Oavsett vad du har för drömmar finns vi här för att leta fram ditt drömobjekt. Det gör vi på ditt lokala mäklarkontor med hjälp av vår starka lokalkännedom och långa erfarenhet av bostadsförsäljning. Tveka inte att höra av dig för en kostnadsfri värdering eller ett förutsättningslöst möte hos oss! Välkommen in.

 

Våra mäklare i Lomma

Florence Berggren Larm
Fastighetsmäklare
florence.berggrenlarm [at] skandiamaklarna.se (E-posta)
Max Sterner
Borådgivare
max.sterner [at] skandiamaklarna.se (E-posta)
Ida Wiberg
Mäklarassistent
ida.wiberg [at] skandiamaklarna.se (E-posta)

KONTAKT

SkandiaMäklarna Lomma
Hamntorget 2J
234 40 Lomma
E-post lomma [at] skandiamaklarna.se