SkandiaMäklarna Fjällen

SkandiaMäklarna finns både i Sälen och i Åre. Våra duktiga mäklare hjälper till om du ska köpa eller sälja en bostad i fjällen. SkandiaMäklarna genomför ungefär 10 000 bostadsaffärer varje år. Oavsett vilket kontor du vänder dig till kan du förvänta dig stor kunnighet och ett engagerat bemötande.

SkandiaMäklarna Sälen

Med erfarenhet av Sälen sedan 1976 öppnar SkandiaMäklarna för första gången upp kontor här. Vi finns på Fjällvägen 48 precis bredvid Olarsgården. Du är varmt välkommen att besöka oss, vi delar gärna med oss av våra erfarenheter och kunskaper om fastighetsmarknaden i Sälen. Vi arbetar bara lokalt här i området och har lång och gedigen erfarenhet av Sälen, både vad gäller fritidshus och permanentboende, men också av andelsförsäljningar. Vi har genom årens lopp knutit många värdefulla kontakter som gynnar våra kunder i deras fastighetsaffärer. När våra kunder anlitar oss tror och hoppas vi att vårt engagemang verkligen märks, vi gör vårt yttersta för att du som kund ska bli nöjd oavsett om du köper eller säljer med oss.

SkandiaMäklarna Åre

Varmt välkommen till SkandiaMäklarna Åre! Vi erbjuder dig den bästa och mest serviceinriktade mäklartjänst du kan hitta med god lokalkännedom, vänligt bemötande, hög servicenivå och stort engagemang som hörnstenar i vår verksamhet. Vi är stolta sponsorer av Saltsjöbadens slalomklubb som är en av Sveriges mest aktiva slalomklubbar..