Fastighetsmäklare i Eslöv
Boka fri värdering

Ta del av vår integritetspolicy

Mäklare Eslöv

När du letar efter en engagerad och driven mäklare är det viktigt att du hamnar rätt. Vi på SkandiaMäklarna tror på ett samarbete där lokalkännedom, kommunikation och kunskap står i fokus. I Eslöv är vi ett gäng engagerade mäklare som strävar efter att hjälpa dig hitta hem. Välkommen in till oss.

SkandiaMäklarna hjälper dig hitta drömboendet

Det var länge sedan som SkandiaMäklarna siktade in sig på att bli bäst i branschen. Vi har till följd av det utvecklat välfungerande strategier som resulterar i lyckade bostadsaffärer. Dessa strategier är uppbyggda på år av erfarenhet, där vi gallrat fram vad som skapar en framgångsrik mäklarfirma. Vi tror att kunskap, lokalkännedom och personlig service är vad som separerar oss från mängden. Kom in till oss så hjälper vi dig hitta ditt framtida hem och drömboende.

Dina behov i fokus

Vi anpassar våra strategier utifrån varje enskild kund, så att dina behov förblir i fokus. På kontoret i Eslöv känner vi till varenda grusväg och kullersten i området. Det innebär att vi har goda råd att ge när du har funderingar om bostadsmarknaden och dess lokala förutsättningar. Vi erbjuder tjänster inom följande områden:

  • Objektbeskrivning
  • Budgivning
  • Visning
  • Köpekontrakt

Vi hjälper dig att sälja och köpa bostadsrätter, villor, tomter och lokaler. Med våra kontakter inom städ, flytt och homestyling hjälper vi dig ytterligare på vägen, i kombination med våra trygghetsförsäkring, tilläggstjänster och expertis.

En kompetent fastighetsmäklare

Din lokala fastighetsmäklare i Eslöv är kompetent, engagerad och driven. Det finns inget projekt som är för litet eller stort. När bostadsmarknaden svänger, så svänger vi med. Ibland är det till och med vi som skapar svängarna. Sätt dig i passagerarsätet och låt oss föra dig framåt i din jakt på det perfekta boendet. Kontakta oss redan idag, så planerar vi för framtiden tillsammans.

Våra mäklare i Eslöv

Ann-Sofie Bredahl
Fastighetsmäklare
Aktiv i Eslöv, Höör, Hörby
ann-sofie.bredahl [at] skandiamaklarna.se (E-posta)
Irja Forsberg Holst
Fastighetsmäklare
irja.holst [at] skandiamaklarna.se (E-posta)
Lisa Falke
Fastighetsmäklare
lisa.falke [at] skandiamaklarna.se (E-posta)

KONTAKT

SkandiaMäklarna Eslöv
Vasagatan 3
241 38 Eslöv
E-post eslov [at] skandiamaklarna.se