Fastighetsmäklare i Svedala Bara

Boka fri värdering

Ta del av vår integritetspolicy

Boka fri värdering

Ta del av vår integritetspolicy

Boka fri värdering

Ta del av vår integritetspolicy

Din mäklare i Svedala Bara

Att köpa bostad är ett oerhört viktigt beslut. Detta vet vi. Det är därför vi på SkandiaMäklarna erbjuder dig skickliga fastighetsmäklare med många år av erfarenhet. Vi är med varje steg i processen för att möjliggöra en lyckad bostadsaffär för dig. Kom in på en kaffe och ställ en fråga om den lokala bostadsmarknaden – eller gör en kostnadsfri värdering av din nuvarande bostad. Varmt välkommen in till din lokala fastighetsmäklare i Svedala Bara.

Detta gör vi på SkandiaMäklarna

SkandiaMäklarna är mycket erfarna i och kring området Bara. Vår lokalkännedom gör det möjligt för oss att hjälpa dig på bästa sätt och vi kan anpassa oss efter dina behov. Vi bistår med objektsbeskrivning, visning, budgivning och köpekontrakt. Genom våra samarbetspartners kan vi erbjuda några av marknadens bästa försäkringar och samtidigt hjälpa dig med till exempel homestyling för att se till att din bostad uppnår sin fulla potential. Du kan förlita dig på oss genom hela processen, vi vet vad som är avgörande för en lyckad bostadsaffär.

Stort nätverk när du säljer eller köper bostad

Hela vår kundkrets står till ditt förfogande oavsett vilken typ av fastighet det gäller, så att du kan få till en snabb och smidig affär. Detta förmedlar vi:

  • Villor
  • Bostadsrätter
  • Kommersiella fastigheter
  • Nyproduktioner
  • Tomter
  • Lantbruk
  • Uthyrning av lokaler

Vi gör allt vi kan för att underlätta för dig att köpa eller sälja bostad. Låt oss hjälpa dig hitta bostaden du drömmer om.

Ledande fastighetsmäklare i Bara

Vi värdesätter lokalkännedom och därför erbjuder vi dig mäklare som är experter på just ditt område. Våra mäklare arbetar i mindre kontor utspridda över Skåne, vilket möjliggör för dem att anpassa sig utefter just ditt lokalområde.

Kontakta SkandiaMäklarna på vårt kontor i Svedala Bara så ser vi till att du hittar din perfekta bostad eller lyckas med din förestående försäljning. Vi vet hur du köper och säljer bostad på bästa sätt.

 

Våra mäklare i Svedala Bara

Eva Hagenborn
Fastighetsmäklare
eva.hagenborn [at] skandiamaklarna.se (E-posta)

KONTAKT

SkandiaMäklarna Svedala Bara
Ringugnsgatan 14
216 16 Limhamn
E-post svedala [at] skandiamaklarna.se