Latorp, Vintrosa

Hacklyckevägen 24

Såld
  • 5 rum
  • 170 kvm
  • Villa

Bo på lugn villagata i familjära Latorp!

Varmt välkomna till denna hemtrevliga villa på 170 kvm fördelad på 1 1/2 plan belägen mitt i grönskande trädgård med fruktträd, bärbuskar och rymliga ytor, lämpliga för odling eller andra projekt.
Här finns även garage med tillhörande förråd.

Husets hjärta utgörs av det stora vardagsrummet som sammanflätas med matplats och kök tillsammans ger dubbla utgångar till trädgården. Därtill finns även badrum, två sovrum samt groventré/tvättstuga.

Övervåningen erbjuder förutom ett stort sovrum med klädkammare även ett rymligt allrum med öppen spis samt ytterligare ett badrum med tillhörande bastu.

Vattenburet värmesystem kompletterat med luft/luft värmepump som även går att nyttja som AC. Fiber finns!

Att bo i Latorp ger en unik möjlighet till en lantlig miljö med bullerbykänsla endast 15 min från Örebro. Runt omkring byn finns vackra promenadstråk i grönskande skogar och historiska promenader i gamla gruvmiljöer. Dessutom finns fotbollsplaner, lekparker och bra cykelbanor som tar er både mot Vintrosa, Garphyttan och Örebro. I byn finns ett aktivt byalag som bidrar till ett levande samhälle med aktiviteter året runt så som bl.a. valborgsfirande, midsommarfirande och eldfest.

För vardagsäventyren når ni Kilsbergens storslagna miljöer med sjöar lämpliga för såväl bad som fiske, skidspår och vandringsleder inom 15 min med bil. Hoppar man på cykeln kan man med fördel cykla från Latorp till anslutande MTB-leder i bergen.

I Latorp finns en välrenommerad förskola och skola upp till åk 3.

För dig som pendlar med bil till andra centralorter är E18 ca 10 min bort! Från Latorp finns även goda busskommunikationer in till Örebro.

Varmt välkomna på visning!

Mer om mäklarna