Lanna, Vintrosa

Golfgatan 10

Såld
  • 2 rum
  • 53 kvm
  • Villa

Enplanshus på generös tomt, mitt i lanna!

Här presenteras ett mindre småhus, med spännande möjligheter som kan tilltala en bred publik! Antingen ett bekvämt husboende i ytsmart format, eller varför inte grunden till ett framtida hem för hela familjen. Bygglov finns för utbyggnad. Belägen på en mycket generös trädgårdstomt med stort soldäck i fritt och öppet läge. En fantastiskt plats, för umgänge och avkoppling, från vår till höst.

Vi kliver in i bostaden och möts av den öppna planlösningen mellan det stilfullt renoverade köket och sällskapsytorna vid matplats och vardagsrum. En dröm för kulinariska bestyr och trivsam samvaro. Helkaklat badrum med smakfull inredning, tvättmaskin och torktumlare. Rymligt sovrum och bra förvaring med garderober och klädkammare i anslutning till bostadens entré. Genomgående smakfulla ytskiktsrenoveringar som präglar känslan. Bekvämt och behagligt med luft/luftvärmepump som levererar såväl värme som kyla. Fiber anslutet för en modern vardag, med såväl jobb som nöje.

Här bor man mitt i ett omåttligt populärt bostadsområde, med Lanna Lodge i centrum, som erbjuder en skön kombination av idylliskt villaområde och levande atmosfär med en av Sveriges bästa golfresorts. Inom anläggningen finns bland annat hotell, restaurang, gym, padel, relax och konferens. I närheten finns även obemannad matbutik (24Food), förskola, mysigt bokcafé och busskommunikationer till och från Örebro.

Välkommen hem!

Mer om mäklarna