Lanna, Vintrosa

Korallvägen 13

Såld
  • 3 rum
  • 72 + 16 kvm
  • Villa

Eftertraktat parhus med garage!

Dags att vända blickarna mot detta välvårdade och stilfullt renoverade boende i ett plan!

Detta förtjusande hem har tagit sin form genom ägarnas omsorgsfulla tankar och genomföranden. Här kan man njuta av tilltalande attribut i överflöd, såsom ett nytt förtjusande kök anno 2024, vardagsrum med braskamin, garage med elektrisk port och elbilsladdare samt inglasat uterum i västerläge mot mysig trädgård med utekök och odlingsmöjligheter.

Ett ytsmart och bekvämt boende som fördelar sig över ett plan och erbjuder generösa möjligheter för många olika behov, önskemål och boendekonstellationer.
Bostaden präglas av genomgående ljusa och smakfulla materialval. Köket är något utöver det vanliga och här sammanflätas det iögonfallande utförandet med den exklusiva maskinella utrustningen. En plats som välkomnar kulinariska intressen och minnesvärda matupplevelser.
Vidare tar vi oss till det trivsamma vardagsrummet som ligger i direkt anslutning till det inglasade uterummet och som tillsammans levererar fantastiska umgängesytor, såväl inomhus som utomhus. I centrum av detta finns även en mysiga braskaminen som sprider skön värme och harmoni.
Utöver detta inrymmer bostaden två rymliga sovrum, ett rejält badrum med både tvättmaskin och torktumlare samt en luftig hall med bra förvaring i form av klädkammare.

Gedigen och fin plattsättning som länkar samman entrésidans inbjudande känsla, med den skyddade uteplatsen och trädgården på baksidan. Här kan man njuta av det fria västerläget, som vetter mot allmän grönyta och det omgivande bostadsområdet i trevlig kuliss. En riktig favoritplats för umgänge och avkoppling, med rofyllt trädgårdspyssel eller uppskattad samvaro i familj och goda vänners lag.

Garage med förrådsdel, elektrisk port och elbilsladdare. Uppfart med plats för två bilar. Fiber installerat för en kompromisslös vardag med jobb och nöjen.

Här bor man i de etablerade kvarteren av ett mycket populärt bostadsområde, med Lanna Lodge i centrum, som erbjuder en skön kombination av idylliskt villaområde och levande atmosfär med en av Sveriges bästa golfresorts. Inom anläggningen finns bland annat hotell, restaurang, gym, padel, relax och konferens. I närheten finns även obemannad matbutik (24Food), förskola, mysigt bokcafé och busskommunikationer till och från Örebro.

Mer om mäklarna