Västra Vingåker, Vingåker

Mellanstigen 5

Såld
  • 3 rum
  • 61 kvm
  • Villa

Fritidshus i härlig naturmiljö samt gångavstånd till sjö!

Fint fritidshus med året runt standard nära sjö och natur!

Varmt välkomna till Mellanstigen 5 och detta fritidshus som omringas av härlig natur samt sjön Östra Vitten med fina badmöjligheter.
Huset erbjuder 61 kvadratmeter i ett plan med en stor altan i anslutning till vardagsrummet. Stort vardagsrum med generös sällskapsyta och stora fönsterpartier som kikar ut över altanen. Köket och matplatsen finner man i en semi-öppen planlösning mot vardagsrummet där köket under senare år uppdaterades med häll, inbyggd ugn, micro, diskmaskin samt kyl och frys. Gott om skåp för kockens alla redskap samt en fin arbetsyta.
På andra sidan av hallen finner man badrummet med en ny förbränningstoalett, handfat samt dusch. Dom två sovrummen som huset erbjuder finns bredvid varandra om man fortsätter upp i hallen. Stora rum med gott om plats för fler sängar om det skulle behövas.
Tilltagen naturtomt om 1 530 kvadratmeter med gott om plana ytor för lek och spring. På tomten finns en redskapsbod på framsidan som sväljer en hel del förvaring och verktyg. Till fastigheten hör även ett lusthus som nyligen köptes in men som aldrig monterades, det är bara att slå upp och börja använda. På baksidan av huset finns även en vedbod och ett gammalt utedass som även det används som förvaring idag. Stora delar av möblemanget kommer at ingå i köpet om det är av intresse för den nya ägaren. Vintervatten finns också i området då man installerat en värmeslinga i vattenledningen som gör att man kan njuta av fastigheten året runt.
Nere vid sjön finns förutom badplats en bastu som går att använda. Finns även småbåtsplatser vid bryggan.

Vi ses på visningen!

Mer om mäklarna