Österåker, Vingåker

Rosavillavägen 18B

Såld
  • 5 rum
  • 242 kvm
  • Villa

Hemtrevlig villa med carport på Rosavillavägen 18B

På Rosavillavägen 18B finner du denna generöst tilltagna villa från 1945.
Ett öppet och rymligt boende med rogivande och spektakulär utsikt mot åkrarna.

På Rosavillavägen 18B erbjuds du inte bara av ett av de bästa lägena i området och gatans största bostad.
Du erbjuds även ett rymligt och hemtrevligt boende i genomgående gott skick med fint ljusinsläpp, bra planlösning och sociala ytor samt en stor, härlig och lättskött tomt.
Här bor du bekvämt med stora ytor i det egna boendet samtidigt som du kan generar en bra intäkt av husets uthyrningsmöjligheter.

Huset genomsyras av en inbjudande atmosfär i och här finns gott om utrymme för den stora familjens alla behov och intressen.
Detta hus har mycket som är värt att uppmärksamma.
Det vackra ljuset som möter dig när du kliver in genom dörren ger ett positivt och välkomnande intryck.
Den väl tilltagna takhöjden gör att du kan inreda och dekorera precis som du vill och de många umgängesytorna inspirerar och öppnar upp för ett rikt socialt liv.

Husets främsta attribut är det trevliga, funktionella och vackra köket med sina många förvaringsmöjligheter, stora fönster, höga skåp och öppna planlösning mot vardagsrummet.
Rummens ljusa väggar går fint ihop och skapar en mycket trivsam plats för både matlagning och umgänge.

Det rymliga och lättmöblerade vardagsrummet har parkettgolv och ljusa väggar.
Detta rum bjuder även det på mycket dagsljus med stora fönster åt två håll, generösa sällskapsytor och braskamin.

På bottenvåningen finns två av husets tre sovrum som alla är av hög materiell standard, ett badrum med dusch och toalett samt ytterligare en WC där du även finner tvättmaskin och torktumlare.

På ovanvåningen möts man av ett stort master bedroom samt ett stort, lättmöblerat och inspirerande hobbyrum där kreativiteten kan flöda fritt.
Här finns gott om förvaring med en generös kattvind och det finns framdraget för att kunna bygga till ytterligare en WC om så önskas.

Förutom boytorna finns i huset två källarförråd där ett är av dessa är förberett för att enkelt kunna göras om till tvättstuga och i det andra källarförrådet hittar vi bostadens bergvärmepump.

På tomten finns även en carport med vedförvaring samt ytterligare två förråd som lätt kan göras om till övernattningsrum.

Kliv in i detta hus och upptäck ett rymligt hem där du kommer att trivas! Den hemtrevliga känslan får du redan i hallen.

Varmt Välkommen på visning av Rosavillavägen 18B ett hus fullt av möjligheter.
Välkommen Hem!

Mer om mäklarna