Björnrike, Vemdalen

Björnrike Blåbärsvägen 2

Såld
  • 11 rum
  • 207 kvm
  • Villa

Välkommen hem till Ski in/ski out i Björnrike!

På Blåbärsvägen 2 i Björnrike bor du direkt vid pisten strax ovanför dammen vid Björnidet. Förutom en av Björnrikes bästa ski in/ski out erbjuder fastigheten fantastisk utsikt, både mot ikoniska Sonfjället och Björnrikes fina skidbackar och vackra omgivningar. Huset innehåller två bostäder, huvudbostaden på 6 rum och kök samt en uthyrningsbostad på 5 rum och kök i souterrängplanet.

Huvudbostaden har entré från husets ovansida, rakt från skidbacken, in i en stor hall och vidare en stor ljus storstuga i öppen planlösning med köket, här finns plats både för matgrupp och soffgrupp vid brasan i kaminen. I anslutning till storstugan finns ett fantastiskt nybyggt uterum för att på första parkett njuta av utsikten mot Sonfjället. Det är två sovrum på varje våning, alla med plats för dubbelsäng. På övervåningen finns ett magiskt SPA med en stor bastu som har utsikt mot Sonfjället, bastun är separerad från relaxen med glaspartier och glasdörr. På övervåningen finns en hall/lounge som kan användas som extra gemensamhetsyta/TV rum eller som lyxigt hemmakontor. Bostaden har såklart badrum även på markplanet.

Genomgående har bostaden hög kvalité på ytskikt, massiv ekparkett och marmor på golven, bred mörklasserad träpanel på väggarna. Till bostaden hör ett varmbonat garage med plats för bil eller all utrustning för fjälläventyr ni kan behöva inklusive snöskotrar.

Uthyrningsbostaden i souterrängplanet har två sovrum med dubbelsäng, två med våningssäng, storstuga och två badrum, det ena med bastu. Den har hyrts ut genom åren med goda intäkter, omkring 100 000 kr netto per säsong.

Huvudbostaden säljs omöblerad, uthyrningsbostaden säljs möblerad.

Huset är förberett för vattenburen golvvärme, bergvärmepump eller frånluftsvärmepump kan kopplas på.

Kontakta mäklaren för exklusiv visning!

Välkommen hem till Din fjälldröm i Björnrike!

Mer om mäklarna