Vellinge, Vellinge

Baldersgången 31

Såld
  • 7 rum
  • 185 kvm
  • Villa

Ta chansen och skapa ditt egna drömboende!

Förbesiktigad!
Nu ges en gedigen chans att förvärva en familjevilla i barnvänliga och populära Torsgården i Vellinge. Villan är i behov av renovering.

På Baldersgången 31 finner ni denna trevliga1 ½ - plansvilla på 185 kvm. Villan är optimalt planerad för familjen med öppna sällskapsytor på båda våningarna. I dagsläget erbjuds fyra sovrum men planlösningen är anpassningsbar och ni kan med enkla medel skapa två till och varför inte öppen planlösning mellan kök och vardagsrum.

Villan är fördelat över två plan. Invändigt erbjuds här fyra sovrum som kan utökas med ytterligare två sovrum, två badrum (ett på vardera våningsplan), gäst -wc, kök, tvättstuga, vardagsrum i vinkel, tv-rum, klädkammare, allrum på övervåningen samt oinredd bastu.
Husets framsida har en grönskande trädgård vilket skapar en avskild, privat atmosfär och erbjuder gott om plats för lek och spring.
På baksidan möts ni av en inramad och trivsam trädgårdsmiljö som ligger omgärdad av en insynsskyddad häck. Gräsmatta och trädäck breder ut sig i bästa solläget åt sydväst!
Till huset hör ett fristående förråd som ligger på tomten samt ett garage i gemensam garagelänga.

Området är mycket populärt, nära skolor (Södervångsskolan), nära centrum med ett brett serviceutbud, lekplatser och grönområden.

Kommunikationerna är goda med bussförbindelser vilket gör att ni smidigt kan ta er in till Malmö, Köpenhamn, Lund etc. För bilpendlaren går det snabbt att ansluta till E6 för vidare färd.
Varmt välkomna att anmäla er på visning!

Mer om mäklarna