Vellinge

Idunsgången 10

Såld
  • 5 rum
  • 188 kvm
  • Kedjehus

Stor välskött 1,5-plansvilla i barnvänliga kvarter i populära Vellinge!

Förbesiktad.
I ett av Vellinges mest populära och barnvänliga områden finns nu detta mycket fina och välskötta hus till salu.
Huset är i fint skick med renoverad fasad och tak, samt med nya fönster och dörrar.
På taket sitter även effektiva solpaneler i soligt sydvästligt läge.
Huset karaktäriseras av de stora sociala ytorna och stora ljusinsläppen, för de som önskar kan man här ordna öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Titta gärna på de alternativa planritningarna.
Husets trädgård är lättskött med stenlagd uteplats och gräsmatta helt utan insyn. Här njuter man av solens strålar från tidig lunch till sen kväll.
På framsidan är marken stenlagd och plats för bil finns. Här har även en elbilsladdare installerats. Det tillhör även en parkeringsplats och en garageplats till huset.

Idunsgången 10 är en adress där du bor nära Vellinges allmänservice i centrum med sitt breda utbud av små butiker, restauranger och kaféer mm. Skola och förskola finns i närbelägna kvarter. Kommunikationerna till Malmö, Trelleborg och Köpenhamn är mycket goda.

Vellinge erbjuder verkligen en unik möjlighet att få bo i trygg och naturnära miljö kombinerat med småskalig kvalitativ service. Med grönskande trädgårdar, lekplatser och mysiga promenadstråk är det här en plats många längtar och sparar till.

Mer om mäklarna