Derome, Veddige

Hulegårdsstigen 5

Såld
  • 5 rum
  • 137 + 19 kvm
  • Villa

Välplanerad 1 1/2-plansvilla i trivsamma Derome!

Hjärtligt välkommen till Hulegårdsstigen 5. Denna trivsamma villa på 137 + 19 kvm erbjuder en välplanerad planlösning med rymliga ytor fördelat på fem rum och kök samt härlig tomt med garage och stor gräsmatta. Perfekt boende för barnfamiljen och för er som vill bo nära både samhälle och natur!

Varmt välkommen till Hulegårdsstigen 5 i Derome! Nu finns möjlighet att förvärva denna 1 1/2-plansvilla på 137 + 19 kvm som erbjuder en bra planlösning med luftiga ytor fördelat på fem rum och kök samt tillhörande härliga tomt med garage och generös gräsmatta. Villan ligger i ett lugnt och fridfullt område med närhet till förskola, skola, matbutik, skog och natur - ett perfekt boende för barnfamiljen och för er som vill bo i ett trevligt samhälle!

På entréplan finner ni en trevlig hall, ett kök med plats för matgrupp, vardagsrum med härligt ljusinsläpp från stort fönsterparti samt utgång till den stenlagda altanen i sydvästläge. Här finns även tre sovrum med god förvaring, ett badrum samt en tvättstuga. Husets ovanvåning har ett allrum, ett mindre förrådsrum (förberett för WC och handfat) samt ett stort inrett rum som enkelt kan inredas till ett eller två sovrum, alternativt allrum.

Samhället Derome ligger beläget ca 12 km öster om Varberg strax innan Veddige och här har man närheten till serviceanläggningar såsom vårdcentral, BVC, folktandvård, flera förskolor, grund- och högstadieskola samt bibliotek, lekplatser. restauranger och butiker. Derome och Veddige erbjuder också ett rikt föreningsliv med bland annat fotboll, volleyboll, innebandy, vattenskidklubb och skytte. Det finns även simhall med simskola, ishall med hockeyskola, fotbollsplan och boulebana. Mysiga badplatser och fina vandringsstråk hittar man vid exempelvis Derome sjön och närliggande naturreservat samt Veddige strandpromenad - ett vackert promenadstråk som erbjuder grillplatser och kanske ett dopp eller två i Viskan.

Med bil eller buss tar du dig enkelt in till Varbergs centrum där det finns ett stort utbud av restauranger, butiker och torghandel. På några minuter tar man sig även ut på E6:an eller Riksväg 41 för att komma till Göteborg, Halmstad och Borås.

Välkommen att boka in dig på visning eller kontakta mäklare Lena Wide för mer information!

Mer om mäklarna