Resarö, Vaxholm

Lövuddsvägen 14

REDO™ Besiktigad Försäkrad
 • 6 rum
 • 144 kvm
 • Villa
Högstbjudande 14 995 000 kr

Villa med stor tomt, sjöutsikt, pool och dubbelgarage i Lövudden, Resarö

Unikt tillfälle att förvärva en underbart renoverad och välunderhållen villa från 1920 talet i härliga Lövudden på Resarö. Renoverad och utbyggd (2008) för att bevara charmen och utöka boarean. Fantastisk utsikt över Resaröström med bedårande solnedgångar. Härligt insynsskyddat pooldäck med en oktagonformad pool med inbyggd trappa. Flertalet uteplatser i olika väderstreck samt ett lusthus för lite kyligare kvällar. Bredvid lusthuset finns även ett mindre växthus.

Stor tomt med fina gräsmattor, äppelträd plats för odling mm. Infarten består av en stor parkering med plats för många bilar och ett väl tilltaget dubbelgarage med dubbla elportar. Garaget inrymmer, förutom plats för två bilar, även två förråd/kontor samt en nedervåning/källare. Bägge plan med golvvärme, el och V/A.

Huset erbjuder en stor hall med en snyggt installerad garderobsvägg för att bli av med ytterkläderna. Fint klinker på golvet med värmeslingor. Direkt till höger finns ett sovrum som idag används som vardagsrum/TV rum. Mittemot finns ett modernt WC/duschrum (2013) samt ytterligare ett sovrum. Sen öppnar huset upp sig med den "nya" delen från 2008 med kök och vardagsrum i öppen planlösning samt tre meter i takhöjd. Stora fina fönster med ett härligt ljusinsläpp och en vacker vy mot Resaröström och Svinninge. Kök med köksö och stora arbetsytor samt diskho med sjöutsikt! Vardagsrummet med sin höga höjd och stora fönster ger nästan en känsla av att sitta i ett enormt uterum där blickarna dras till sjöutsikten över pooldäck. Övre plan består av ett stort sovrum i den "nordöstra flygeln" samt ett mindre sovrum i den "sydvästra flygeln", en mindre WC, ett allrum med fransk balkong och en klädkammare/förråd.

Lövudden ligger på västra sidan av Resarö och är ett lugnt område med stora fina hus och en härlig miljö med ca 500 meter till en mysig badplats. Ca 275 meter till busshållsplatsen, ca 1 km till Överby förskola och ca 2 km till Resarö skola samt ICA Resarö.

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Resarö, Vaxholm

Lövuddsvägen 14

 • Vy över Överbybadet
  Vy över Överbybadet
 • Stora gräsytor vid badet
  Stora gräsytor vid badet
 • Lekpark vid badet
  Lekpark vid badet

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.