Näset, Västra Frölunda

Bronsfyndsgatan 45

REDO™
  • 5 rum
  • 97 kvm
  • Radhus

FRIKÖPT radhus i ett mycket omtyckt område. Stort härligt uterum med en rymlig altan utanför i soligt sydvästligt läge. Inbyggt förråd som skapar större boyta. Mysig miljö för barn att få växa upp i med lekplats ett litet stenkast bort och kohage på andra sidan vägen.

Bronsfyndsgatan ligger i ett attraktivt område som har nära till det mesta! I området finns det både radhus och fristående hus. Mitt i radhusområdet finns en mysig grönyta med lekplats där barnen kan springa runt och leka. Promenadavstånd till havet med båtliv och flera härliga badplatser. Sandstrand och barnvänligt på Askimsbadet med sin fina pir. Härliga klippor och en mindre strand på Marholmen.

Vill ni inte cykla in till city så finns det mycket bra bussförbindelser. Ca 20 minuter in till Göteborgs nöjen. Till Frölunda Torg med dess stora utbud av shopping, caféer och restauranger mm tar man sig på några minuter.

Alldeles intill finns Göteborgs första kommunala naturreservat Välen. Härlig natur alldeles nära med tre utsiktsvänliga bergsknallar, tre fortidsrösen, lummiga ek- och lövskogar, betesängar med nötkreatur och en av Göteborgs bästa utsiktsplatser för den som vill skåda fågel

Längs kusten ligger flera friluftsbad som är välkända för göteborgarna. De största har ni i Askim, Hovås och på Stora Amundön. Längs kusten finns även flera hamnar för fritidsbåtar. Ett bra sätt att lära känna kustremsan är att cykla på den tidigare banvallen för Säröbanan. Den sträcker sig längs större delen av kusten och bjuder på många vackra vyer.

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Näset, Västra Frölunda

Bronsfyndsgatan 45

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.