Hagshult, Värnamo

Björkefors 2

  • 4 rum
  • 88 + 58 kvm
  • Villa
Utgångspris 1 495 000 kr

Totalrenoverat i idyllisk miljö!

Välkomna till Björkefors 2 som ligger lugnt och harmoniskt i lantlig miljö med närhet till samhället Hagshult mellan Vaggeryd och Värnamo. Huset har de senaste två åren genomgått omfattande renoveringar, med nytt värmesystem, kök och badrum, nya fönster och samtliga ytskikt och mer där till.

Nedre plan erbjuder goda socialytor med öppen planlösning mellan matsal och vardagsrum. Sommarkvällarna spenderas på den härliga verandan som rymmer plats för soffgrupp och matbord. Köket har goda arbetsytor och är väl utrustat. Ifrån kök når man groventrén och trappan ner till källaren. Ovanvåningen är utav mer privat karaktär med två sovrum, ett mindre sällskapsrum samt goda förvaringsmöjligheter via klädkammare och kattvind. Badrummet är helt nytt och oanvänt i fina materialval. Trädgården erbjuder fina öppna ytor och ligger precis intill Härån som erbjuder fiske direkt ifrån tomten! Ån är även en populär kanotled. På fastigheten finns det även en större förrådsbyggnad intill ån med förvaring och garage möjligheter.

Björkefors läge gör det enkelt och pendla till närliggande städer - Vaggeryd och Värnamo nås på cirka 15 och till Jönköping tar det cirka 35min.
Välkomna på visning!

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Hagshult, Värnamo

Björkefors 2

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.

Pågående budgivning

Högsta bud 1 200 000 kr
  • 1 200 000 kr Budgivare 1 2024-07-09 11:58