Värmdö, Värmdö

Ormbunksvägen 19

Såld
  • 3 rum
  • 63 kvm
  • Villa

Ännu finns sommardrömmen i älskade Älvsala

Bland blommande fruktträd, bärbuskar och trädgårdsväxter ligger detta röda renoverade hus på plan och solig trädgårdstomt. Huset har ett härligt, snyggt och öppet kök i ett med storstugan, med ljusa trägolv. Sprillans nytt badrum med vattentoalett.

Bland blommande fruktträd, bärbuskar och trädgårdsväxter ligger detta röda renoverade hus på plan och solig trädgårdstomt. Flera badplatser i området, Bullandö krog och marina samt egen bryggplats i Älvsalaviken borgar för aktiva dagar och gemytliga kvällar!
Huset har sprillans nytt badrum med vattentoalett. Härligt, snyggt och öppet kök i ett med storstugan, med en trevlig nivåskillnad och ljusa trägolv. Mitt i huset finns en centrerad vacker eldstad för kyliga kvällar eller vintervistelse. Två bra sovrum med utblick över den grönskande trädgården. På tomten finns ett rart gästhus med pentry och sommarvatten på ca 20 kvm, bodar för både redskap och ved samt ett utedass. Här finns en fin vedeldad bastu, en äkta jordkällare och ett växthus. Tomten gränsar till allmänning med vacker skog och massor med blåbärsris.
Till salu med omgående tillträde.
I natursköna Älvsala befinner man sig alltid nära havet och promenerar gärna ner till föreningens egen sandstrand, där också båtbryggorna finns. Båtplats finnes och ny medlem ska meddelas föreningen. Nära till busshållplats med buss till Hemmesta, Gustavsberg och Stockholm som man når på 45 min.
Älvsala/Bullandö är traditionella sommarmarker med bad, bryggor, naturpromenader och inte minst Bullandö krog och glassfabrik!
Föreningen heter Nya Älvsala Tomtägarförening och vägföreningen Älvsala vägföreningen. Läs mer på alvsala.se. Här finns också information om båtsektionen.
Vår fastighet ligger i prioritetsområde för 2021 och en ny detaljplan i området med större byggrätter och planerad utbyggnad av VA är under granskning. Se planbeskrivningen under dokumentfliken i annonsen eller på varmdo.se
Välkommen på visning!

Mer om mäklarna