Torsby, Värmdö

Torsby krokväg 7

Besiktigad
  • 5 rum
  • 146 + 28 kvm
  • Villa
Högstbjudande 7 490 000 kr

Familjehem med stor rogivande trädgård i fantastiska Torsby.

Välkommen till denna underbara femrumsvilla med en fantastisk planlösning och en total yta om 146 kvadratmeter. Fastigheten är belägen i populära Torsby, en fridfull familjevänlig skärgårdsidyll. Här har du möjligheten att bo nära både naturen och havet. Det här hemmet är verkligen väl omhändertaget och utstrålar ljus och luftighet från första ögonblicket du kliver in.

Torsby är en barnvänlig och fridfull oas belägen i en charmig skärgårdsmiljö, här har du möjligheten att bo nära både naturen och havet.
Det första som möter dig är de fräscha ytskikten som ger en känsla av modern elegans. Ljuset flödar in i varje hörn av huset och skapar en inbjudande atmosfär. Här finns gott om utrymme för att umgås med familj och vänner samtidigt som du kan njuta av ditt eget privata utrymme.

En av höjdpunkterna i detta hem är det inglasade Attefallshuset som du når via den stora uteplatsen som vetter mot söder. Detta utrymme ger möjlighet till många användningsområden, från avkoppling till arbete eller lek.

Trädgården är en riktig oas med sina 3 553 kvadratmeter av vackra och rogivande områden. Här kan du koppla av, odla dina egna grönsaker eller bjuda in till sommarfester och grillkvällar. Det är verkligen en plats som inspirerar till rekreation och avkoppling.

Med en infartsparkering som leder till det rymliga garaget. Vackra stenlagda stigar tar dig vidare till både trädgården och entrén till huset. Huset har genomgående tonade isolerglas fönster för god energi samt insynsskydd. Det är en perfekt plats för den som älskar både komfort och stil.

Sammanfattningsvis är detta en villa som erbjuder en lyxig och harmonisk livsstil. Med sin ljusa atmosfär, påkostade materialval, det inglasade Attefallshuset och den stora trädgården, är det här verkligen ett hem där du kan skapa minnen för livet.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Torsby, Värmdö

Torsby krokväg 7

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.