Södra Kopparmora, Värmdö

Kajutvägen 17

Såld
  • 4 rum
  • 72 kvm
  • Villa

Högt och privat belägen fastighet, mitt i naturen och omtyckt villaområde.

Välkommen till denna högt och privat belägna fastighet, mitt i Södra Kopparmoras omtyckta villaområde! Här har man trevliga grannar men också alldeles nära till naturen, sjö, hav, bad och båtbryggor. Huset är byggt i souterräng och har en rejäl källare som erbjuder potential.

Välkommen till denna högt och privat belägna fastighet, mitt i Södra Kopparmoras omtyckta villaområde! Här har man trevliga grannar men har också alldeles nära till naturen, sjö, hav, bad och båtbryggor. Huset är byggt i souterräng och har en rejäl källare som erbjuder potential. På entrésidan är det helt plan gräsmatta kompletterat med ett generöst soligt trädäck med utgång från köket via en inbyggd veranda. Här är det sol hela dagen, inte minst på eftermiddag kväll. Snygg, inbyggd belysning i däcket och ett härligt utekök som gör platsen välplanerad och användbar. Huset, trädäcket och det nyrenoverade gästhuset skapar tillsammans en fin gårdsbild som ger en ombonad och trevlig känsla.
Det extra huset är utmärkt för gäster, generationsboende eller extrainkomst i form av uthyrning. En annan plats på tomten är förberedd för ytterligare ett hus om man så vill.
Den trevliga villan har sin entré från tomten i söder och välkomnar med en praktisk hall med plats för avhängning och förvaring. Här finns också husets badrum med toalett och dusch. Två bra sovrum bredvid varandra i västerläge. När man går vidare in möts man av en skön öppen planlösning som löper genom hela huset, med vardagsrumsdel först, därefter matsal med rejält ljusinsläpp från flera fönster, kök i direkt anslutning samt glasdörrar ut till den inbyggda verandan. En braskamin skapar mys och värme och en luftvärmepump ser till att det alltid är god temperatur inne. Köket är snyggt, fullt utrustat och i praktisk parallell-layout. Här är disken och matlagningen lite avskild från resten av huset men ändå med god kontakt med de som sitter till bords.
Glasdörrar leder ut till ett extrautrymme som har många användningsområden, idag ett bra förvaringsutrymme men kan också bli en glasveranda med fler fönster på plats! Här kommer man ut till det stora trädäcket med utekök och sittplatser.
Detaljplanen medger utbyggnad till 180 kvm huvudbyggnad, läs mer på varmdo.se

Fastigheten tillhör Södra Kopparmora samfällighetsförening. Läs mer på http://sodrakopparmora.com/
Här finns en fin gemensam badplats med strand och badbryggor.
Båtplats kan hyras via samfälligheternas båtklubb Kopparmora båtklubb: Båtplats erbjuds i första hand till medlemmar som innehar fastighet i Norra eller Södra Kopparmora. Fastighetsägare erlägger en insats på 3 500 kronor, vilken återbetalas när/om man lämnar klubben. Medlemsavgiften är 500 kronor per år.
Buss till Slussen: 436:an går direkt på 45 min.
Förskola i området.
Skolor finns i Hemmesta, Vik och Gustavsberg
Affär i Hemmesta.
Välkommen hem.

Mer om mäklarna