Södernäs, Värmdö

Södernäsuddsvägen 22

Såld
  • 6 rum
  • 173 kvm
  • Villa

Drömboende i populära Södernäs.

Välkommen till detta fantastiska hus i bästa västerläge med en panoramavy över Solöfjärden där alla stora båtar passerar in eller ut från Stockholm. Här finner du en bostad som verkligen tilltalar med sina imponerande egenskaper och charm. Med en total boyta på 173 + 50 kvadratmeter finns här gott om utrymme för hela familjen och gäster i huvudhuset samt i gästhuset.

Husets placering är perfekt, med stora soldränkta uteplatser i västerläge där du kan njuta av solens strålar från morgon till kväll. Genom fönstren flödar ljuset in och skapar en luftig och härlig atmosfär i hela bostaden. Här kan du verkligen känna dig hemma.

Bostaden har inte mindre än två stora badrum i modern stil, vilket ger en extra touch av lyx och bekvämlighet. Men det är inte allt - gästhuset är också en pärla i sig själv. Här finns bland annat ett spa i bästa läge där du kan koppla av och njuta året runt på terrassen samt ett toppmodernt hus med kök, badrum, vardagsrum med öppet till nock samt med sovloft på andra halvan av huset.

Tomten är stor och vacker, med både naturliga och välskötta trädgårdsområden. Här finns även en isolerad friggebod och stor vedbod. Dubbelgaraget har elektriska portar och laddbox. Utanför finns parkeringsplats för flera bilar på tomten.

Längs med huset finns en stor och insynsskyddad terrass där du kan njuta av utomhuslivet. Här finns även en grillplats och gott om utrymme för att möblera efter dina önskemål. Solen skiner här hela dagen, så du kan verkligen utnyttja utrymmet till fullo.

För den som älskar skärgårdsliv har du funnit ditt hem. Solöfjärden med dess närhet ligger ca 70 meter bort. Du har förtur till plats vid Gamla Södernäs Båtklubbs brygga med segelbåtsdjup i Långbroviken, en kort promenad tar dig dit.

Här kan du enkelt ta dig ut och upptäcka den vackra omgivningen. Med bil tar det endast ca.10 minuter att nå Hemmesta centrum och ca.15 minuter till Mölnvik köpcentrum som erbjuder det mesta i shoppingväg.

Detta soliga, ljusa och härliga hem erbjuder verkligen en genuin skärgårdskänsla mitt på udden. Busshållplatsen ligger på bara några hundra meters promenad från fastigheten, vilket gör det enkelt att ta sig till andra destinationer om så önskas.

Missa inte chansen att få äga detta drömhus i ett av de mest attraktiva lägena i området. Kontakta oss för mer information och boka en visning idag!

Mer om mäklarna