Saltarö, Värmdö

Fårhagsvägen 11

Såld
  • 4 rum
  • 60 kvm
  • Villa

Charmigt och inbjudande fritidshus på trivsamma Saltarö

Härligt fritidshus belägen på en fin och rogivande trädgårdstomt på Saltarö. I detta populära, omtyckta och trivsamma område har du Saltarö Strand och tennisbana inom gångavstånd

Välkommen till en drömplats på Saltarö!
Här finner du ett härligt fritidshus med två gäststugor och en underbar trädgårdstomt som bjuder på stillhet och ro i den vackra naturen. Med ljusa trägolv och stilfulla färgval skapas det en varm och inbjudande känsla.

Köket är en sann dröm för matlagare med gott om arbetsytor och förvaringsutrymmen samt en generös öppen planlösning mot vardagsrummet som bjuder in till härligt umgänge. De tre sovrummen och gäststugorna ger plats för hela familjen och dina gäster. De välisolerade gäststugorna med tillhörande faciliteter gör det enkelt att välkomna dina nära och kära.

Ena gästhuset har indraget vatten(kallt och varmt), köksbänk med två kokplattor, diskho, kylskåp samt sovplats för två personer. En egen stor altan med underbar utsikt, en dusch på baksidan och huset nås via en trappa upp från huvudhuset. Det andra gästhuset är inrett med sovplats för två personer.
Båda gäststugorna är välisolerade och varje gäststuga har två inbyggda element. Ett bra förråd för cyklar mm finns samt en liten stuga som idag används av den nuvarande ägaren som en studio för kreativt skapande och brevid den en underbar liten lekstuga.

Utomhus finns det massor att upptäcka . Den välskötta trädgården har fruktträd och stora gräsytor för lek och avkoppling.
På baksidan av huset, vid ingången finns en stor altan som bjuder på härliga soliga ytor och en andra altan med fantastisk utsikt över gräsmattan. Båda altanerna har lättmöblerade ytor, trädäck och plats för matbord och stolar. Perfekta platser att njuta av en god måltid eller koppla av med en bok.

Området runt Saltarö är en dröm för alla som älskar naturen, med fantastiska grönområden, badbryggor och sandstränder som bara väntar på att utforskas. Saltarö Strand är en kort promenad från huset och bjuder på sommarens mest perfekta strandutflykter.

Detta underbara fritidshus på Saltarö väntar på att upptäckas. Ge dig själv möjligheten och skapa minnen som varar livet ut. Varmt välkommen till Fårhagsvägen 11!
Det finns möjlighet för privatvisning , vänligen kontakta mäklaren för mer information.

Mer om mäklarna