Saltarö/Skärmarö, Värmdö

Hanstanäsvägen 63

Besiktigad Försäkrad
  • 6 rum
  • 200 kvm
  • Villa
Högstbjudande 8 250 000 kr

Underbart, modernt boende med vacker trädgårdstomt ett stenkast från Skärmaröviken

Här är tillfället för den moderna familjen att köpa en tvåplansvilla i toppskick om ca 200 kvm boarea med härlig uppväxt trädgård. Stor altan i sydväst. Förråd.

Här är tillfället att köpa en naturskönt belägen villa om ca 200 kvm bostadsyta. Villan är uppförd i ett två plan och ligger omgärdad av fin trädgård. Huset har bra takhöjd i samtliga rum samt vackra trägolv eller klinkergolv. Här finner ni en moderna design där inget övrigt finns att önska.
Entréplanet inrymmer ett väl fungerande och stort kök med bra plats för den matintresserade att laga mat. Utgång till underbara solaltaner i olika nivåer. Här finns plats för mången gäst.
Öppen planlösning mot vardagsrummet vilket har stora fönsterytor mot söder/väster. Här finner ni även sovrum, helkaklat badrum och groventré/tvättstuga. Allt tidlöst inrett i ljusa färger.
Övre planet inrymmer allrum/tv-rum, tre mycket väl tilltagna sovrum, stort helkaklat badrum med spa och utsikt mot Skärmaröviken. Master bedroom har utgång till stor altan där sjöutsikten är fin.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Saltarö/Skärmarö, Värmdö

Hanstanäsvägen 63

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.