Norrnäs, Värmdö

Norrnäsvägen 33

REDO™
  • 6 rum
  • 124 kvm
  • Villa

Charmigt boende med en förtrollande sjötomt!

Charmigt boende med en förtrollande sjötomt gränsande till skogen med en avkopplande atmosfär.

Hemtrevligt boende som erbjuder en härlig sjöutsikt och en fridfull sjötomt. Beläget i ett lugnt område med närhet till Myttingevikens vackra omgivningar så blir detta hem en perfekt kombination av natur och bekvämlighet.

Njut av lugna stunder på den öppna terrassen med en underbar sjöutsikt, perfekt för avkopplande frukostar och middagar. Ta på dig morgonrocken gå ner till din privata brygga och ta ett dopp eller ta båten ut och utforska hela den fantastiska skärgård Värmdö har att erbjuda.

Läget är strategiskt med närhet till både Rindö & Vaxholm där möjlighet ges att utforska och njuta av de omgivande historiska platserna samt njuta av det stora utbudet. Här kan du leva i harmoni med naturen och samtidigt ha bekvämt avstånd till närliggande sevärdheter och samhällen.

Med grönområden, badbryggor och vackra strövområden finns det alltid möjlighet till rekreation och avkoppling. Bussförbindelser finns en bit utanför fastigheten på ca 50-60 minuter tar bussen dig till Slussen, vilket gör det enkelt att pendla in till stadens puls.

Norrnäsvägen 33 är inte bara ett hem; det är en plats där enkelhet och skönhet möts. Välkommen till ett charmigt boende där vardagslivet blir en angenäm resa och sjöutsikten ger en extra dimension till ditt hem.

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

  • Övervåning
    Övervåning
  • Sutterängvåning
    Sutterängvåning

Norrnäs, Värmdö

Norrnäsvägen 33

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.