Malma, Värmdö

Tyssgrytestigen 26

REDO™ Besiktigad Försäkrad
  • 7 rum
  • 162 kvm
  • Villa

Härligt hus med sjöviste i havsnära och attraktivt läge

Unikt och inbjudande hus i vackert, havsnära och attraktivt läge nära Korshamn och mysiga Malma Kvarn. Här finns ett härligt sjöviste med bastu, strand samt egen båtbrygga med segelbåtsdjup.

Välkommen till denna unika sjurumsvilla om 162 kvadratmeter, belägen nära idylliska, fridfulla och mysiga Malma Kvarn. Här kan du flytta in möblerat och klart! Fastigheten säljs färdigpaketerad med mycket smakfullt, stilrent och klassiskt möblemang såväl interiört som exteriört. Ett utmärkt tillfälle för dig som vill njuta av ett välplanerat boende med finess in i minsta detalj!

Vid havet finns ett eget sjöviste med servitut. Härligt ställe med havsutsikt, brygga, strand och trevlig bastu med inbyggda bänkar i två nivåer.

Det här är ett rymligt boende med fina ljusinsläpp, braskaminer och mycket karaktär. Något man slås av när man kliver in i den här bostaden är den härliga atmosfären. Här kan man njuta av fågelkvitter, känna doften av hav, plocka blåbär och svamp samt umgås för grillfest eller bastubad! Har du båt lägger du till vid den egna bryggan med segelbåtsdjup nere vid ditt sjöviste!

Två entrédörrar i mitten av huset leder in till en ljus och trevlig hall. Här finns sittplats, gott om garderober och klädhängare. Huset är byggt i två delar med en fantastiskt fin förbindelsegång. Går du åt det ena hållet så kommer du till kontor, två sovrum, ett wc/duschrum med ett handfat, kommod, spegelskåp, handdukstork, kaklade väggar och våtrumsmatta på golvet samt ett stort härligt öppet allrum med matplats samt kök. Högt i tak! Går du åt det andra hållet kommer du till ytterligare ett allrum samt en skrivhörna, ytterligare två sovrum samt ett stort wc/duschrum med två handfat, dubbla spegelskåp, handdukstork på väggen, duschväggar, helkaklade väggar och klinker med golvvärme. Övergripande lackade furugolv och rymlig känsla i huset. Altandörrar finns i de flesta rummen, se planritning. Tvättstuga med separat ingång mittemot entrén och ett förråd intill tvättstugan.

Köket är ett klassiskt barkök med kyl- och frys, spis och diskmaskin samt gott om hyllor, köksskåp och köksluckor i furu, rostfri diskbänk samt bänkskivor i trä. Fin utsikt mot havet från matplatsen och från altanen utanför! Två av sovrummen, kontoret, båda allrummen samt kök har altandörrar ut till terrass. Tvättstugan har sin egna entrédörr från terrassen och väl inne finns Cylinda tvättmaskin och torktumlare, rostfri diskbänk med underskåp och trådbackar samt vit bänkskiva med underskåp liksom extra kyl/frys av märket Gram. I förrådet bakom tvättstugan finns hyllor för förvaring av stege och diverse annat. Exklusiv belysning med spotlights i allrummen. Braskaminer och TV finns i båda allrummen. Generellt gäller att allt är väl planerat och genomtänkt!

Den stora, lättskötta och härliga naturtomten om 7 372 kvm som huset är beläget på har en funktionell och mysig gäststuga/friggebod. Huset har en trevlig, underbar terrass runt hela huset med markiser, infravärme, soltak, gazebo med väggar och plats för ett flertal soff- och matgrupper. En underbar, insynsskyddad samt ljus och trevlig terrass i alla väderstreck! En hundgård i det gröna finns i anslutning till terrass.

Här finns också ett enbilsgarage samt en carport med plats för tre bilar. En "el-golfbil med lastflak" som står parkerad i garaget ingår, men den är inte avsedd för att användas på golfbanan. Den har använts för att transportera gods från garage till hus, till och från bryggan nere vid sjövistet, för att hämta tidning/post från brevlådan vid Malmavägen eller för att åka till Malma Kvarn bistro. Snickarbod/verkstad alternativt förråd finns i anslutning till garaget. Har du behov av ännu mer förvaring så finns det ett utrymme med ingång genom dubbeldörrar från gaveln av huset.

I Malma är det lätt att trivas och läget på Tyssgrytestigen är utmärkt för den som uppskattar närheten till naturen. Här bor du med Korshamn naturreservat, Korshamn jättegrytor, Fågelbrolandet, Bistro Malma Kvarn med Svenska Kryssarklubbens seglarskolor och Malma gård inom gång- eller bilavstånd. I området finns havet, trevliga promenadstråk, vackra grönområden och fina skogspartier.

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Malma, Värmdö

Tyssgrytestigen 26

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.