Bullandö, Värmdö

Simpströmsvägen 1

Såld
  • 4 rum
  • 60 kvm
  • Villa

Unikt läge på Bullandö

Inbjudande hus med högt och skyddat läge ovanför den stora ängen på Bullandö. Det här är en idyllisk plats som erbjuder en harmonisk skärgårdsmiljö året runt, med stadspulsen på bekvämt avstånd. Här kombineras närhet till natursköna klippbad och en ofta folktom liten sandstrand med Bullandö Marina, Nordens fjärde största marina, bara en kort promenad bort.

Fastigheten bjuder på ett soligt och insynsskyddat läge i alla väderstreck med möjlighet att söka skugga under de stora ekarna. Här är några av de fantastiska fördelarna med det här huset:

* Strandnära Läge: Endast ett par hundra meter bort hittar du både klippbad och en vacker sandstrand. Dessutom härliga promenadstigar längs vattnet runt hela halvön.
* Kommunalt Vatten och Avlopp: Boendet är bekvämt och hållbart med inkopplat kommunalt vatten och avlopp, vilket gör vardagen smidig och problemfri.
* Bekväm Kommunikation: Snabb och enkel kommunikation till och från Stockholm. Busstationen ligger 800 meter från huset och tar dig direkt in till Slussen.
* Utökad Byggrätt: Möjligheten till utökad kommunal byggrätt har redan påbörjats, vilket öppnar upp för spännande möjligheter och förmånen att förverkliga dina egna idéer.
* Eftertraktad Båtplats: Fastigheten inkluderar servitut som ger er förtur till egen båtplats i Bullandö Marina, en process som normalt sett kan ta flera år.
* Skön skärgårdspuls i Bullandö Marina: Upptäck det myllrande sommarlivet i marinan med restaurang, café, glassfabrik, klädbutiker och matbutik. Även padel och kajakuthyrning på sommaren.

Huset har utöver boytan på 60 kvm även en inredd biyta som sträcker sig över hela vindsvåningen med stort sovrum och arbetsrum. Intill huset ligger det trevliga gästhuset på 40 kvm i direkt anslutning till det större. De båda husen skapar en insynsskyddad innergård mot den fina tomten som även rymmer en separat friggebod på cirka 10 kvm. Allt ramas in av generösa verandor i alla väderstreck.

Tveka inte att kontakta oss för att få veta mer om detta fantastiska fritidshus och möjligheten att äga en bit av Bullandös paradis. Vi ser fram emot att guida er genom denna drömfastighet och välkomna er till ert framtida hem!

Mer om mäklarna