Älvsala/Bullandö, Värmdö

Bullandövägen 18

Såld
  • 3 rum
  • 48 kvm
  • Villa

Två fina hus på vacker plan tomt nära vikens bad och bryggor

På vacker och uppvuxen, plan trädgårdstomt finns dessa två, fina, vinterbonade hus, placerade runt en solig gårdsplan med trevlig uteplats i söder.

På vacker och uppvuxen, plan trädgårdstomt finns dessa två, fina, vinterbonade hus, placerade runt en solig gårdsplan med trevlig uteplats i söder. Huvudhuset har villakänsla, med två sovrum, fint kaklat badrum med dusch samt kök och vardagsrum i öppen planlösning. Huset är välskött och underhållet med uppdaterade vitvaror 2021, såsom diskmaskin, spis med varmluftsugn och induktionshäll, kylfrys med självavfrostande frys samt kombitvättmaskin med inbyggd torktumlare.
Huset är otroligt väl planlöst och känns praktiskt och rymligt för sin storlek, vackert inrett med glaspartier åt alla håll och altaner i två väderstreck. Fasaden åt söder har nyligen blivit begåvat med ett helt nybyggt uterum på ca 15 kvm som lägger till utrymme för härlig samvaro även när årstiden är svalare. Biyta 15 kvm i källarplanet för verkstad eller förvaring.
Snyggt placerat i vinkel från huvudhuset finns ett nyare välbyggt och helt vinterbonat gästhus på 25 kvm, gediget inrett med helkaklat badrum samt förberett för kök om man så vill samt en helt ny luftvärmepump.
Tomten i söder blir som en lugn oas och sköna trädäck ger enkel access mellan husen. Här finns ett nyinstallerat spabad som känns helt rätt i detta soliga och privata läge.
Längst ner på tomten finns en stig och på några minuters promenad ligger Älvsalaviken med klippbad, sandstrand och båtbryggor.
Husen ligger fint indragna från vägen och bildar en vacker gräsyta på framsidan av huset. Därtill skapas en rejäl uppfart med god plats för parkering och uppställning. Tomten är inhägnad. Friggebod finnes.

Fastigheten har rätt till båtplats vid samfällighetens bryggor i Älvsalaviken. Här finns den egna badplatsen som är en av många i området.

Vill man slippa matlagningen kvistar man ner till utmärkta Bullandö krog som har öppet sommarhalvåret samt vissa helger under vintern. Här finns också en liten, men för storleken välsorterad, livsmedelsbutik (renoveras under våren pga brand) samt Bullandö glassfabrik till både barn och vuxnas glädje.

Ny detaljplan precis klubbad, se beskrivning under dokumentfliken, i vilken det medges huvudbyggnad på 180 kvm i ett plan eller 120 kvm i två plan. Kommunalt VA på ingång - just nu etableras grävning för område B4 dit fastigheten tillhör.
Anmäl gärna intresse via hemsidan eller kontakta ansvarig mäklare.

Mer om mäklarna