Vällingby, Vällingby

Sörgårdsvägen 255

Såld
  • 6 rum
  • 143 kvm
  • Villa

Nyrenoverat parhus med stor privat tomt!

Nu saluförs ett utav de bästa parhusen i området med fin välplanerad tomt och öppna grönytor där fantasin kan flöda. Totalrenoverat parhus med genomtänkta och påkostade materialval. Bekvämt 1-plansboende i parhusform med suveränt läge i utkant av området. Huset har omsorgsfullt totalrenoverats med nytt stilrent och praktiskt kök med gott om arbetsyta på den fina bänkskivan av sten. Här erbjuds två nyrenoverade badrum med olika karaktär, ny tvättstuga med påkostade maskiner och genomgående nya ytskikt samt nydragen el. Fantastiska förvaringsmöjligheter via en rymlig grov entré, stor klädkammare samt garderober i två av sovrummen. Fastigheten har även nyrenoverade fönster samt nymålad fasad. Bostaden är komplett med genomgående nyinstallerade vitvaror med garantier. Här erbjuds rätt solläge och total villakänsla i lugnt barnvänligt område där man verkligen har möjligheten att skapa sitt drömhem. Stor, friköpt trädgårdstomt gränsande mot allmänning som omfamnas av stora buskar och träd. Fina uteplatser och goda förrådsdelar, perfekt för hobby eller kanske skapa hemmakontor, tonåringshäng eller liknande.

Huset karaktäriseras av interiört påkostade materialval, stora fönsterpartier, samt en stor trädäckad altan i anslutning till den grönskande och stora tomten. Disponeras med 6 rok varav stort vardagsrum/matplats, kök och 5 sovrum. Dessutom har man en rymlig klädkammare som även kan nyttjas som kontor samt ett en praktisk groventré. Till fastigheten följer ett Garage samt tillgång till ytterligare en P-plats utomhus. Den generösa planlösningen och de väl tilltagna fönsterpartierna i tre väderstreck ger ett fantastiskt ljusinsläpp i hela huset. Uppvärmningen sker via fjärrvärme genom samfälligheten!

I samfällighetsavgiften ingår uppvärmning, v/a, sophämtning, garage, uteparkering, snöröjning, underhåll av gemensamma ytor, basutbud Tv och fiber (nätet) via Telia. Här bor ni i ett lugnt och barnvänligt område med direkt närhet till förskolor, skolor, grönområden och mataffär. Goda kommunikationer med buss som tar dig till Spånga station.

Det är även godkänt att installera laddbox i sitt garage!

Mer om mäklarna