Vällingby Kälvesta, Vällingby

Björnskogsgränd 91

Såld
  • 8 rum
  • 130 kvm
  • Villa

Hjärtligt välkomna till Björnskogsgränd 91!

På en av Vällingby/Kälvestas mest populära gator presenterar jag nu detta familjära och välplanerade radhus på hörntomt om 130 kvm fördelat på tre plan med inredd källare. Radhuset stoltserar med sina välplanerade kvadratmetrar och stora fönsterpartier som släpper in riktigt med ljus och på baksidan hittar vi en lummig uteplats med stort trädäck. Bostaden är kontinuerligt renoverad och är i mycket gott skick med ljust målade väggar och listverk - här är det bara att flytta in och börja trivas och sätta guldkant på er familjs vardag! Vi tar oss en titt, välkomna att stiga på!

På fin trätrall tar vi oss fram till ytterdörren och kliver in i den ljusa och välkomnande entréhallen. Här finns gott om plats för familjens ytterkläder och skor. Strategiskt placerad intill entréhallen hittar vi ett av bostadens tre badrum med wc och dusch. Till höger från hallen hittar vi bostadens exklusiva kök med snygga svarta skåpluckor och lådfronter med arbetsbänk i ljusgrå sten. Här finns allt ni önskar i form av induktionshäll vid social köksö, mikro och ugn i högskåp med kaffemaskin, integrerad diskmaskin och integrerad kyl och frys. Från köket når vi matsal och vardagsrum som är i en social och öppen planlösning med varandra. Bjud in familj och vänner och njut av varandras sällskap och en god middag. Från vardagsrummet nås även den otroliga uteplatsen med trädäck - här finns gott om plats för flera olika möblemang och avdelning.

Vi tar en trappa upp och hamnar i familjens privata avdelning med master bedroom och tre mindre och ljusa sovrum. Här på våningsplanet finns också en inredd klädkammare som sväljer hela familjens kläder och skor. Master bedroom är harmoniskt och helt utan insyn och rymmer dubbelsäng, tillhörande sängbord och övrig sovrumsmöbel om så önskas och härifrån nås även balkongen med härlig utsikt. De övriga tre sovrummen lämpar sig utmärkt som barnrum/gästrum eller varför inte inreda ett eget hemmakontor? Tillsist på våningsplanet har vi ett luxuöst badrum med marmorklinkers på golvet som fortsätter enhetligt upp på väggarna - det här är ett badrum som ni kommer vilja spendera många timmar i!

På källarplan hittar vi den inredda källaren som har ett stort och mysigt sällskapsrum - låt barnen ha sin hörna här med hemmabio och lekrum. Vidare hittar vi ytterligare ett sovrum som rymmer säng, tillhörande sängbord och övrig sovrumsmöbel. När vi kommer ner från trappen, till höger, finns det många drömmer om - en stor och lyxig walk-in closet med bra avhängningsmöjligheter för kläder och skor. Rakt fram från trappen hittar vi bostadens tredje badrum som även det innehar en härlig hotellkänsla och är lyxigt inrett mörk marmor som klinkers som fortsätter upp på väggarna som kakel längs med ena sidan och övriga väggar i vitt kakel. Här erbjuds badkar, duschhörna takdusch, tvättställ med kommod, spegelskåp med inbyggd belysning samt tvättmaskin och torktumlare med smidig arbetsbänk ovan och skåp för förvaring.

Samfälligheten Argbiggan är mycket stabil och solid med god ekonomi. Garageplats ingår i avgiften och ytterligare parkering finns utomhus. Samfälligheten står även för snöröjning och sophämtning som även det ingår i avgiften. Familjärt område med flera olika lekparker och närhet till två olika skolor (Sörgårdsskolan och Björnbodaskolan) samt flera olika förskolor, ca 7 min promenad till Coop och Hemköp i Kälvesta. Bra kommunikationer med buss till Spånga som tar ca. 10 min.

Kontakta ansvarig fastighetsmäklare Rambod Panjaki om ni har frågor om bostaden, området eller om ni önskar boka visning!

Mer om mäklarna