Vällingby Kälvesta, Vällingby

Kärrgränd 169

Såld
  • 6 rum
  • 116 kvm
  • Villa

Nu finns chansen att förvärva detta ytterst väldisponerade och barnvänliga radhus om 116 kvm (biarea 54 kvm) beläget i populära Kälvesta. Här erbjuds ett toppmodernt och bekvämt boende med hög standard på såväl material- som interiörsval. Ljuset flödar in genom de stora fönsterpartierna som bjuder på utsikt i två väderstreck och lägg dessutom till den fantastiska uteplatsen och trädgården som erbjuder fest för de vuxna och lek för barnen. Bostaden präglas av ljusa väggar och listverk vilket gör det enkelt att möblera efter eget tycke och smak. Kanske är det ni som flyttar in här?

Vi kliver in den generösa och välkomnande entréhallen och sätter fötterna på ljusgrå klinkers med skön underliggande golvvärme. Här finns plats för både hatt- och skohylla. Ett par steg in hittar vi en perfekt placerad gäst-wc. Direkt till vänster hittar vi bostadens hemtrevliga kök som stoltserar med sina stilrena skåpluckor och lådfronter i fint träslag. Optimala arbetsytor på arbetsbänk i ljus laminat med allt som efterfrågas till vardagsmatlagningen som till helgens festligheter. Vardagsrummet, som ligger intill köket, erbjuder gott om plats för den stora familjesoffan - här går det att maximera myskvällarna med braskaminen. Från vardagsrummet nås uteplatsen med trädäck och den lummiga trädgården.

En trappa upp hittar vi familjens privata avdelning med ett harmoniskt master bedroom som rymmer den stora dubbelsängen, tillhörande sängbord och övrig sovrumsmöbel om så önskas. Starta morgonen ute på balkongen med första koppen kaffe - en bättre start på dagen går inte att få. Bostadens tre övriga sovrum på övre plan är alla rymliga och lämpar sig utmärkt som barnrum/gästrum eller varför inte inreda ett hemmakontor eller en walk-in closet? Möjligheterna är oändliga! Till sist har vi två helkaklade och rymliga badrum som rymmer hela familjens morgon- och kvällsrutin.

På källarplan finns gott om utrymme för både vuxna och barn att koppla av. Ett stort allrum som erbjuder flera olika möjligheter för möblemang - här kan barnen ha sitt lilla kryp-in med bioduk och spelhörna. Även här går det att maximera mysfaktorn med öppen spis. Vidare finns en lyxig bastu med ett intilliggande dusch och toalett. Här finns också en rymlig tvättstuga, matkällare, klädkammare med bra förvaringsmöjligheter samt ett större förråd. Tillhörande garageplats med laddbox installerad.

Kälvesta är ett mycket barnvänligt radhus- och villaområde i nordvästra Stockholm. Det är 3 km till både Spånga och Vällingby. I Kälvesta är det aldrig långt till omtyckta dagis eller skolor för barn i alla åldrar. I området finns fina promenad- och cykelvägar, bland annat till Mälarens strand. Johannelundstoppen med sina grönområden är extra omtyckt under vinterhalvåret då gamla som unga samlas för pulkaåkning. Lekplatsen Björnidet ca 20 m från bostaden. Hållplats för busslinje 116 ligger ca 400 meter bort på Basgränd. Busslinjen trafikerar sträckan Spånga Station - Vällingby Centrum. Till Vällingby centrum tar det ca 11 minuter. Från Vällingbys bussterminal går 11 olika busslinjer. Tunnelbanans gröna linje tar ca 28 minuter från Vällingby till T-centralen

För frågor om bostaden och området - kontakta ansvarig fastighetsmäklare Martin Panjaki, 076-640 50 01!

Mer om mäklarna