Valdemarsvik, Valdemarsvik

Kyrkogatan 10

  • 10 rum
  • 280 kvm
  • Villa
Högstbjudande 4 000 000 kr

Villa med unikt läge - Valdemarsvik

Fler bilder kommer! Nu finns möjligheten att förvärva en magnifik villa på bästa läge med utsikt över Valdemars viken. Ett enastående läge uppe på höjden och en stor möjlighet att fortsätta att förvalta denna unika fastighet. Byggnaden som fabrikören lät uppföra 1919 erbjuder bland annat 3 meter

Fler bilder kommer! Nu finns möjligheten att förvärva en magnifik villa på bästa läge med utsikt över Valdemars viken. Ett enastående läge uppe på höjden och en stor möjlighet att fortsätta att förvalta denna unika fastighet. Byggnaden som fabrikören lät uppföra 1919 erbjuder bland annat 3 meter i takhöjd, 3 rum i fil, öppen spis, fina parkettgolv och stora fönsterpartier. Huset om 2 våningar, källare och inredd vind är idag fördelat på 2 lägenheter, men kan med enkla medel göras om till en enfamiljsbostad. Uppvärmning är idag via pellets och ett vattenburet system. Solcells anläggning är installerad och placerad på taket. Separat förråd under mark.
Valdemarsvik med sitt läge vid Valdemars viken och sitt skärgårdsnära läge, är den sprudlande sommarstaden med 3,5 mil till Söderköping och knappt 5 mil till Norrköping.

Byggnaderna är i behov av renovering. Fastigheten säljs med friskrivnings klausul, överlåtelse besiktning, radonmätning och energideklaration hittar ni under dokument.
Välkommen hem!

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Valdemarsvik, Valdemarsvik

Kyrkogatan 10

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.