Hjortsjön, Vaggeryd

Torsbovägen 32

Såld
  • 5 rum
  • 76 kvm
  • Villa

Ytor som överraskar!

I familjära kvarter på Torsbovägen 32 finner Ni en villa som överaskar och bjuder in till mångt mycket mer utrymmesmäsigt än vad kvadraten ger sken av. En synnerligen stor fördel är att ytorna och rummen lätt kan disponeas efter familjens behov.

Att bo på Torsbovägen 32ger många fördelar. Till bostadens höjdpunkter hör det nyrenoverade köket med dess matplats som vetter mot trädgården,

Hygienutrymmen i talet om 3 där wc/duschrum på entreplan är lyxigt utrustat med en stor dusch med ångbastu, dubbelhandfat, handdukstork och golvvärme, wc/duschutrymmet i källarplan är även det elegant helkaklat.
Tvättstugan erbjuder generösa ytor för kläddvård.

Sovrum; fyra till antalet, två på entreplan och två i källarplan.

Det rymliga, lättmöblerade och fina vardagsrummet bjuder på mycket dagsljus och en värmande kamin.

Pricket över i:et är nog ändå den underbara altan på framsidan av huset med jacuzzi. Härliga etage på altanen gör den otroligt inbjudande.

Här ingår en tomt om 791 kvadratmeter som innebär stora möjligheter för såväl vuxna som barn. Pallkragar för den odlingsintresserade, fristående förråd och vedförråd. Trevlig, lugn gata med lekplats ett stenkast bort. Några minuters promenad ner till badplats vid Hjortsjön.

Hoppas att vi ses på visningen/Ellinor Särnborg

Mer om mäklarna