Salnö , Vedgrundet , Björkö, Väddö

Simpnäsvägen 492

Besiktigad
  • 5 rum
  • 106 kvm
  • Villa
Högstbjudande 2 950 000 kr

Boka visning

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din bokning!

 

Välkommen på visningen!

Välkommen till ett åretrunthus i paradiset och vackra Björkö/Barnensö

Här bor ni med närheten till hav och bad. I vacker Roslagsmiljö med tillgång till Väddöviken, Ålandshav, Roslagens vackra natur och skärgård. Perfekt bad och båtliv. Utöver detta så finns trevliga samhället Älmsta med butiker restauranger vid Väddökanal endast en kort bil-, båt- eller busstur bort.

Året-runt-boende eller sommarstuga? Ni väljer själva. Här är en fastighet med ordning och reda, som är besiktigad, så det är bara att flytta in och njuta av lugnet på landet. Låt oss locka med såväl kamin som vedspis, fina trägolv och en planlösning som blandar moderna inslag med äldre detaljer. En mysig skogsstig leder ned till bad och båtplatser. Välkommen till skärgårdsdrömmen!

Huset

Via verandan når ni den ljusa tamburen. Innanför ligger köket, vilket är renoverat med känsla. Den fina stommen och retro luckorna har behållits medan vitvaror och bänkskivor är moderna, samtidigt som de smälter in i autentisk stil. Här finns två diskhoar, diskmaskin, gott om förvaring och stora avställningsytor. I direkt anslutning ligger det ljusa och hemtrevliga vardagsrummet med högt i tak. Den öppna planlösningen med frilagd murstock mellan kök och vardagsrum bjuder verkligen in till sällskap.
Från vardagsrummet ser du en glimt av havet.

Intill köket finns ett TV- / sovrum. Från köket nås en korridor, där du till vänster finner ett större sov- / barnrum. Intill finner ni ett rymligt badrum med badkar, wc, dusch och ny tvättmaskin/torktumlare. Vidare finns ett mindre rum som används som gästrum. Längre in ligger ytterligare ett stort sovrum med stor garderob.

Inifrån huset når ni källaren via en trappa. Här finns en matkällare, teknikrum och stora utrymmen för hobbyverksamhet och förvaring. Källaren kan även nås utifrån via en dörr. Huset är utrustat med en luftvärmepump och fiber är indraget. I grunden har nuvarande ägare installerat fläkt och fuktskydd.

Övriga byggnader

På tomten finns en gårdslänga innehållande utedass och redskapsbodar, separat vedbod, en friliggande friggebod, lekstuga och ett oisolerat dubbelgarage med el inkopplat och grusgolv.
Det finns ett fint växthus med många planteringar och trall runt. Tomten Den vackra naturtomten med stora gamla ekar, bjuder på flera uteplatser, växthus, fruktträd och odlingsbäddar. Här finns stora möjligheter för den odlingsintresserade.

Unikt är att du utöver denna markyta på hela 4840kvm även kan fortsätta arrendera nedanförliggande 2000 kvm markyta (avtalet ej knutet till fastigheten utan till enskild person). I dag ligger här ett potatisland omgivet av ängsmark. I samråd med arrendatorn väljer ni om du vill fortsätta så, leka på ängen eller kanske nyttja ytan till bete? (Allting sker i samråd med arrendatorn av den ytan som ni arrenderar i separat kontrakt med arrendatorn och dess godkännande, som inte kommer ingå i försäljningen av detta objekt).

Njut av platsen så som den är eller utveckla den efter eget önskemål i samråd med kommunen om tex bygglov.

Kort sagt är möjligheterna här enorma! Närområdet En kort buss- eller bilfärd från fastigheten hittar du Älmsta, med det mesta en kan behöva; som en större ica-butik, bank, vårdcentral, apotek och resturanger samt förskola och skola F-9. Längre söderut på Björkö ligger ytterligare en förskola. En dryg kilometer från fastigheten finns en mindre ICA-butik. På cykel- / gångavstånd

Välkommen att kontakta Fastighetsmäklaren för visning och frågor.

Boka visning

  • Välkomna på visning. Var vänlig och anmäl er på SkandiaMäklarnas hemsida.

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Salnö , Vedgrundet , Björkö, Väddö

Simpnäsvägen 492

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.