Salnö , Vedgrundet , Björkö, Väddö

Simpnäsvägen 492

  • 5 rum
  • 106 kvm
  • Villa
Högstbjudande 2 950 000 kr

Boka visning

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din bokning!

 

Välkommen på visningen!

Välkommen till ett åretrunthus i paradiset och vackra Björkö/Barnensö

Här bor ni med närheten till hav och bad. I vacker Roslagsmiljö med tillgång till Väddöviken, Ålandshav, Roslagens vackra natur och skärgård. Perfekt bad och båtliv. Utöver detta så finns trevliga samhället Älmsta med butiker restauranger vid Väddökanal endast en kort bil-, båt- eller busstur bort.

Välkommen till ett mycket välskött åretrunthus på Simpnäsvägen 492 belägen i Roslagen med dess vackra natur, närhet till Stockholms norra skärgård och Ålands hav.
Denna charmiga stora fastighet har ett hus med flera sovrum, välkomnande sällskapsytor och gott om förvaring i dubbelgarage och bodar. Därtill finns en rymlig källare med snickarbänk och matkällare.

Den vackra naturtomten på hela 4840kvm dessutom har den viss sjöglimt ner mot kanalen samt växthus.

Bara några hundra meter från fastigheten når du skärgården. Det finns en mysig stig som tar er till bad och båtplatser. Härifrån är det lätt att ta sig ut med båt till Ålandshav. Här finns fina bad.
På andra sidan av fastigheten cirka en km bort finns Ålandshav.
Det är bekvämt att ta sig till huset via SL-buss då busshållplatsen finns nära fastigheten och bra bilväg.
En kort färd från fastighet finns Älmsta som är en vacker idyll vid Väddökanal.

Huset
Från den välkomnande entrén med en härlig veranda kommer vi in i en ljus tambur med bra utrymme för ytterkläder och skor. Innanför tamburen finns köket som är modernt renoverat med bibehållen känsla i den bevarade köksstommen. Här finns gott om bänkutrymmen och skåp för förvaring, 2 stycken diskhoar varav en dubbel diskho, nya bänkskivor, ny intgrerad diskmaskin kyl/frys samt spis. I köket finns dessutom en klassisk vedspis som värmer gott kalla dagar. Det finns en fin bar i köket med härlig träbänkskiva. Den öppna planlösningen med frilagd murstock mellan kök och vardagsrum bjuder verkligen in till sällskap. I vardagsrummet finns en öppen spis med kassettinsats.
Intill köket finns TV-rum/sovrum. Från köket nås en korridor där du till vänster finner ett stort sov-/barnrum och ett rymligt badrum med badkar, wc, dusch och ny tvättmaskin/torktumlare. Intill badrummet finns ett mindre rum som används som gästrum. Efter detta finns ett stort sovrum med stor garderob.

Inifrån huset finns en trappa ner till källaren. Här finns en matkällare, teknikrum och bra med utrymmen för hobbyverksamhet. Källaren kan även nås utifrån via en dörr som finns på framsidan av huset.
Huset har många fina trägolv nymålade tak och väggar i flera rum.
Huset är utrustat med en luftvärmepump, fiber är indraget i huset i grunden har nuvarande ägare installerat fläkt och fuktskyddat.

Övriga byggnader
På tomten finns en gårdslänga innehållande utedass och redskapsbod. Separat vedbod, en friggebod och ett oisolerat dubbelgarage med grusgolv med el inkopplat. Det finns ett fint växthus med många planteringar och trall runt.

Tomten
Den trivsamma stora naturtomten känns som en egen oas med sina vackra träd, fruktträd, bär, buskar, blommor och gott om plats för odling. Tomten lämpar sig för spel och lek med mycket natur. Det finns både gröna ytor, berg orörd natur och grillplats.
Möjlighet till parkeringsplatser för flera bilar på tomten.
På tomten finns en godkänd infiltrationsanläggning.
Egen borrad brunn.

På gården finns klassisk gårdslänga, vilken bidrar till att skapa en gemytlig och fin trädgård. På tomten finns det inslag av natur, berg och gräsmatta på framsidan.

Det unika är att du utöver denna markyta på hela 4840kvm även kan fortsätta att arrendera en 2000kvm markyta nedan för odling, ängsslåtter eller varför inte bete? i dag har ligger ett potatisland på denna markyta omgiven av ängsmark. Detta är ett separat avtal som ej äger rätt i denna fastighet utan ska skrivas och upprättas av markägaren under den tid som arrendet ska löpa denna person och fastighet (ej knuten till Simpnäsvägen 492 utan är knuten till en viss person).

Närområdet
I närheten av fastigheten finns en mindre ICA-butik.

I Älmsta finns det mesta man kan behöva. Älmsta Centrum erbjuder välsorterad ICA Supermarket, apotek och populära restauranger, bank, vårdcentral, tandläkare, hundtrim, bygghandel, färgbutik, båtaffär, minigolf, lekplats, skola 1-9 och förskola.
I närheten av Älmsta finns Väddö Golfklubb.
Utanför Älmsta finner vi Bondens Glasskalas och Burgare som erbjuder fina delikatesser och är kända för sina hamburgare.
SL-buss hållplats finns i närheten av fastigheten och bussen tar er till vackra Älmsta och där kan ni byta buss vidare till Norrtälje och därifrån till Stockholm, Arlanda eller Uppsala. Fin bilväg hela vägen till fastigheten.

Grisslehamn finns en bilfärd bort där kan ni ta en utflykt med färjan till Åland.

Välkommen att kontakta Fastighetsmäklaren för visning och frågor.

Boka visning

  • Välkomna på visning. Var vänlig och anmäl er på SkandiaMäklarnas hemsida.

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Salnö , Vedgrundet , Björkö, Väddö

Simpnäsvägen 492

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.