Skälby, Upplands Väsby

Skälbyvägen 8

Besiktigad Försäkrad
  • 5 rum
  • 114 kvm
  • Parhus
Utgångspris 4 195 000 kr

Charmigt parhus med spabad i populära Skälby

Har du letat efter ett unikt och charmigt 1970-talshus med härlig tomt, dubbelgarage och många möjligheter? Nu är väntan över.

Nu säljs ett rymligt familjehus i populära Skälby där du bor i ett barnvänligt radhus-/kedjehusområde med närhet till det mesta. I den här delen av Skälby säljs det nästan aldrig eftersom de boende trivs så bra. Här har ni tillgång till en stor huvudbyggnad (174 m²), dubbelgarageplats i länga, mycket stora uteplatser på båda sidor om huset samt spabad för härliga badkvällar. Huset är i välhållet/fräscht skick med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, stora sovrum, helkaklat renoverat badrum och gott om förvaringsutrymmen i både olika typer av förråd, klädkammare och gillestuga. Mysig trädgårdstomt med härlig karaktär då det är både gräsmatta och berg/sten.

Skälby ligger med ett lugnt och trevligt läge i Upplands Väsby - här har du i princip allt inom behagligt avstånd - förskolor, skolor, matbutik, kommunikationer (buss och pendeltåg till Stockholm, Arlanda eller Uppsala) och närhet till E4:an som tar dig till Stockholm, Arlanda eller Uppsala.

Boka visning

  • Öppen visning, anmäl dig gärna till visningen på 070-160 00 89, på skandiamaklarna.se eller lars.steneryd@skandiamaklarna.se.

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Skälby, Upplands Väsby

Skälbyvägen 8

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.

Pågående budgivning

Högsta bud 4 000 000 kr