Skälby, Upplands Väsby

Skälbyvägen 8

Besiktigad Försäkrad
  • 5 rum
  • 114 kvm
  • Parhus
Utgångspris 4 195 000 kr

Charmigt parhus med spabad i populära Skälby

Har du letat efter ett unikt och charmigt 1970-talshus med härlig tomt, dubbelgarage och många möjligheter? Nu är väntan över.

Nu säljs ett rymligt familjehus i populära Skälby där du bor i ett barnvänligt radhus-/kedjehusområde med närhet till det mesta. I den här delen av Skälby säljs det nästan aldrig eftersom de boende trivs så bra. Här har ni tillgång till en stor huvudbyggnad (174 m²), dubbelgarageplats i länga, mycket stora uteplatser på båda sidor om huset samt spabad för härliga badkvällar. Huset är i välhållet/fräscht skick med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, stora sovrum, helkaklat renoverat badrum och gott om förvaringsutrymmen i både olika typer av förråd, klädkammare och gillestuga. Mysig trädgårdstomt med härlig karaktär då det är både gräsmatta och berg/sten.

Skälby ligger med ett lugnt och trevligt läge i Upplands Väsby - här har du i princip allt inom behagligt avstånd - förskolor, skolor, matbutik, kommunikationer (buss och pendeltåg till Stockholm, Arlanda eller Uppsala) och närhet till E4:an som tar dig till Stockholm, Arlanda eller Uppsala.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Skälby, Upplands Väsby

Skälbyvägen 8

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.

Pågående budgivning

Högsta bud 4 000 000 kr