Centrala Väsby, Upplands Väsby

Skolvägen 8

Besiktigad Försäkrad
  • 6 rum
  • 206 kvm
  • Villa
Utgångspris 8 900 000 kr

Unik enplansvilla i Centrala Väsby

Har du varit på jakt efter en storslagen villa i ett helt unikt läge? På den lilla villagatan Skolvägen i Centrala Väsby säljs nu områdets häftigaste enplanshus med oändliga möjligheter. Denna rymliga villa har en huvudbyggnad om 206 m² i ett plan och en tomt om 1 472 m².

Har du varit på jakt efter en storslagen villa i ett helt unikt läge? På den lilla villagatan Skolvägen i Centrala Väsby säljs nu områdets häftigaste enplanshus med oändliga möjligheter. Denna rymliga villa har en huvudbyggnad om 206 m² i ett plan och en tomt om 1 472 m² samt både enorma uteplatser, separat grillhus och förrådsutrymmen. Möjlighet till att bygga inglasat uterum (äldre bygglov finns) och attefallshus.

Hela huset är totalt ombyggt år 2011 och håller idag absolut högsta standard med stora sociala ytor. Huset/fastigheten har en rad bekvämligheter och finesser, däribland installerad bergvärme, vattenburen golvvärme, luftkonditionering på flera ställen i huset, robotgräsklippare och automatisk bevattning. Hela främre delen av fastigheten är omsluten av stora stålgrindar med motoriserad öppning.

Villan är belägen mycket centralt (men ändå lugnt avskilt) i Upplands Väsby och i närheten finner du både pendeltågs- och busstationen, restauranger, butiker med mera. På bara några minuter når du till Väsby centrum.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Centrala Väsby, Upplands Väsby

Skolvägen 8

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.