Bollstanäs, Upplands Väsby

Källvägen 3

Såld Besiktigad Försäkrad
  • 7 rum
  • 167 kvm
  • Villa

Imponerande villa med ett vidbyggt garage på tomten i populära Bollstanäs

Välkommen till ditt drömhem i Bollstanäs, där vi stolt presenterar en imponerande villa som har allt du kan önska dig. Generösa ytor och smart planlösning erbjuder detta hus möjligheter för både avkoppling och underhållning; på entréplan har du en extra stor hall, öppen insyn mot vardagsrum med dubb

Välkommen till ditt drömhem i Bollstanäs, där vi stolt presenterar en imponerande villa som har allt du kan önska dig. Med generösa ytor, smart planlösning och superfina materialval erbjuder detta hus möjligheter för både avkoppling och underhållning; på entréplan har du en extra stor hall, insyn mot vardagsrum med dubbla glasdörrar till en matsal med burspråk och platsbyggd bokhylla, ett rum som idag är inrett som kontor, ett stort kök med matplats även det i burspråk och en tvättstuga med groventré. På det övre planet finns ett stort ljust allrum, fyra sovrum där ena är inrett som walk-in closet och ett fint renoverat badrum med takfönster. Nuvarande ägare har lagt stor vikt vid att hålla hemmet i utmärkt skick med moderna renoveringar och noggrant utvalda material har skapat en stilfull och inbjudande inredning som du direkt kommer att älska.
Ett stort vidbyggt garage med elektrisk port som förutom plats för bilen även har extra utrymme för förvaring eller arbetsprojekt. Ytterligare plats för flera bilar finns på uppfarten samt laddplats. Trädgårdslivet blir en fröjd på denna stora, platta tomt med både träaltan och stor gräsmatta. Här kan du njuta av utomhusaktiviteter, odla dina egna grönsaker, eller bara koppla av i trädgårdens lugn. Detta är en unik möjlighet att äga en fantastisk fastighet i Bollstanäs, där allt har tänkts på för att skapa det perfekta hemmet. Missa inte chansen att uppleva detta hus själv.

Välkommen hem till Källvägen där ditt drömhem väntar.

Mer om mäklarna