Bollstanäs, Upplands Väsby

Blåklintvägen 21

Såld
  • 5 rum
  • 118 kvm
  • Villa

Ett av de eftertraktade radhusen i Bollstanäs

Varmt välkommen till ett av de mest eftertraktade husen på Blåklintvägen! Denna pärla utmärker sig med en imponerande tillbyggnad på 14 kvm och en mysig braskamin som skapar en varm och inbjudande atmosfär. Med ett bra läge på uteplatsen kan du njuta av naturen i all dess prakt och med bara en kort promenad på 2 minuter når du Norrviken-sjön, perfekt för bad på sommaren och skridskoåkning på vintern. Till huset medföljer en garageplats i länga med laddplats för den elektriska bilen.

Det här huset har genomgått renoveringar under de senaste åren och erbjuder nu ett modernt och socialt kök komplett med en praktisk köksö. Det rymliga vardagsrummet, också utrustat med en braskamin, bjuder in till avkoppling och umgänge. Med ett badrum på varje våningsplan och ett ombyggt förråd som nu fungerar som ett extra rum finns idag fyra sovrum, perfekt för en växande familj.

Denna adress ger dig inte bara närhet till Norrviken-sjön med sina natursköna promenadstråk och vintersportmöjligheter, utan också till Rotebro station för enkel pendling. Skolor som Bollstanäs och Grimsta ligger inom bekvämt avstånd, vilket gör detta till den ultimata platsen för bekvämt och modernt familjeliv.

Mer om mäklarna