Bollstanäs, Upplands Väsby

Björnbärsvägen 8

REDO™ Besiktigad Försäkrad
  • 5 rum
  • 155 kvm
  • Villa
Utgångspris 8 495 000 kr

Unik poolvilla på ett insynsskyddat läge i Bollstanäs!

Med ett mycket bra läge i Bollstanäs villaområde ligger denna trevliga och välskötta poolvilla. Trivseln infinner sig så fort man kommer in mot återvändsgatan och ser detta fantastiska hus på ett insynskyddat läge med pool med tillhörande poolhus, träaltan längs med husfasaden, ett spabad, och...

Med ett mycket bra läge i Bollstanäs villaområde ligger denna trevliga och välskötta poolvilla. Trivseln infinner sig så fort man kommer in på återvändsgatan och ser ett svart hus på ett insynsskyddat läge. Huset har pool med tillhörande poolhus, träaltan längs med husfasaden, ett spabad, och en grönskande trädgård med fina blommor och växter som planerats i detalj.
Entréplan bjuder på modern inredning med ljusa golv och väggar, ett kök där man naturligt samlas runt köksön för att umgås socialt, tvättstuga med egen groventré och ett fantastiskt badrum med hotellkänsla och utgång direkt till poolen. Från vardagsrum som har ljusinsläpp från flera väderstreck och är ljust kommer man direkt ut till den fantastiska trädgården med många uteplatser. En trappa leder upp till fyra fina rum som ni fördelar på bästa inom just er familj. Övre plan har även ett duschrum och ett allrum.

På tomten finns ett vidbyggt garage och uppställnings plats för ytterligare bilar samt laddplats för den elektriska bilen. Friggebod och ytterligare förråd på tomten med plats för ved eller annan förvaring samt en charmig vattenpump från tiden då området var en handelsträdgård med päronträd på just denna tomt. Vattenpumpen är fortfarande i bruk och bevattnar trädgården. Man har även installerat solceller under 2021.

Varmt välkommen till en fantastisk villa med närhet till Sollentuna kommun och bra kommunikation mot motorväg, Uppsala, Stockholm eller Arlanda flygplats. Från huset har du nära till sjön Norrrvikens vackra promenadstråk där du kan bada om sommaren och åka skridskor vintertid och Här går det att nyttja badplats, bryggor och utegym. Från huset är det även kort promenadavstånd till förskola, skolor och närservice - en idyll för barnfamiljen!

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Bollstanäs, Upplands Väsby

Björnbärsvägen 8

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.