Allandal, Upplands väsby

Allandalsvägen 9

Såld
  • 7 rum
  • 206 kvm
  • Villa

Renoverad familjevilla med lantligt läge i Allandal

Nu säljs en rymlig, mysig och fint renoverad familjevilla i härliga Allandal beläget i utkanten av Upplands Väsby med angränsning till Vallentuna. Här har ni tillgång till en stor huvudbyggnad (206 m2), inglasat uterum, komplementbyggnad (cirka 80 m2) med tillhörande carport och separat förråd. Med tanke på det stora antalet byggnader på fastigheten så lämpar det sig väl för den egna företagaren eller den som ofta har övernattande gäster. Eftersom det är en separat groventré till huset med direkt anslutning till trappa så lämpar sig även huset för uthyrning eller generationsboende.

Villan är totalrenoverad invändigt under 2021 med renoverat kök, renoverat badrum, renoverad toalett, renoverad tvättstuga samt i princip alla ytskikt i huset. Bra planlösning med hela 7 rum varav 5 sovrum. Indraget fiber samt kommunalt vatten/avlopp.
Utöver byggnaderna som står på fastigheten kan ni njuta av en tomt om hela 2 607 m2 (finns eventuellt möjlighet till avstyckning) med gott om gräsyta. Uppfart med plats för flera bilar. Här i Allandal säljs det nästan aldrig - och det är lätt att förstå varför - många väljer att bo kvar då det här är den ultimata kombinationen av lantligt och attraktivt läge till Vallentuna och Upplands Väsby.

Mer om mäklarna