Gällared, Ullared

Gällared 326

Såld
  • 7 rum
  • 120 kvm
  • Villa

F.d. Stationshuset i Gällared är till salu!

En unik möjlighet att förvärva en vacker fastighet anno 1911 med hela 7 rum i två plan och stor tomt med plats för umgänge och lek. Här bor ni med natursköna omgivningar med fritt läge och ett boende med mycket historia. Nära till Ullared/Gekås som erbjuder det mesta. Välkommen hem!

Välkommen till f.d. stationshuset Gällared 326, ett trivsamt boende med generösa ytor och kulturhistoriska anor!

En unik möjlighet att förvärva en vacker fastighet anno 1911 med hela 7 rum i två plan med stor tomt med plats för lek - perfekt för den växande familjen. Här och var finner ni spännande spår som minner om villans historia från tiden som stationshus. Gällared Station var en del av Varberg-Ätrans Järnvägsbana som invigdes år 1911 och var aktiv till 1961. Efter det att banan lades ner, såldes stationshuset till bostäder och är idag en trivsam villa med bevarad gammaldags charm. På tomten finns även en förrådsbyggnad med snickarbod och vedförråd samt en carport och ett rymligt båthus. Här erbjuds gott om träd och bärbuskar och fastigheten är belägen med ett fritt läge i natursköna omgivningar. Ätran finns i närheten som erbjuder både fiske och fina skidspår och vid Yttra Bergs naturreservat finner man både härlig utsikt och fina naturstigar i lövskogarna.

Ullared ligger bara en kort bilresa bort, där det finns köpcentret Gekås, restauranger, blombutik, hotell, camping och ett flertal butiker. Förskola och skola finns i Ullared och Okome, drygt en mil från Gällared.

Välkommen hem!

Mer om mäklarna